Novosadski festival Exit bo drevi odprla zasedba The Cure

STA, A.L.
04.07.2019 12:40

V Novem Sadu se danes začenja glasbeni festival Exit. Festival, ki bo potekal do nedelje, bodo odprli The Cure, v štirih dneh pa bo na več kot 40 festivalskih prizoriščih nastopilo okoli 1000 ustvarjalcev z vsega sveta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Organizatorji za letošnjo izdajo po pisanju srbske tiskovne agencije Tanjug pričakujejo rekorde. Že zdaj je jasno, da bodo presegli dosedanji rekord glede števila turistov. Teh bo več kot 60.000 iz približno 90 držav.
V počastitev naziva Evropska prestolnica mladih so prvi dan festivala naslovili OPENS Day. Po tradicionalnem odprtju z ognjemetom bo vajeti na glavnem prizorišču prevzel belgijski didžej Lost Frequencies, pridružili se mu bodo ruski dvojec Filatov & Karas ter Belgijca Two Pauz.
Mts Dance Arena bo drevi gostila Charlotte De Vitte, Moniko Kruse in Ilijo Djokovica, veliki finale ob zaključku pa so zaupali Carlu Coxu in Maceu Plexu.
Organizatorji napovedujejo odmevna imena. Veliki oder bo zavzel raper Skepta, hip-hop izvajalka IAMDDB in legendarni Carl Cox. Plesalo se bo na številne svetovne hite, za kar bodo poskrbeli The Chainsmokers, DJ Snake in Dimitri Vegas & Like Mike. Nastopili bodo tudi duo Sofi Tukker in kantavtor Tom Walker.
Na festivalu bodo nastopili tudi slovenski izvajalci, Elvis Jackson in Raiven.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta