Nočne more za smukače na Norveškem

Uroš Gramc Uroš Gramc
11.03.2018 17:30
Boštjan Kline je v Kvitfjellu, kjer je lani slavil prvo in edino zmago v svetovnem pokalu, letos izgubil uvrstitev v top 25 in s tem zaključek svetovnega pokala Areju. Martin Čater si je smukaški finale prismučal, superveleslalomskega pa zapravil in je lahko upravičeno nezadovoljen. Zadovoljen je lahko le Klemen Kosi, ki je bil ob koncu tedna dvakrat v točkah ter celotna ženska ekipa za tehnične discipline, ki je v Ofterschwangu potrdila vozovnice za Švedsko.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Boštjan Kline
Stanko Gruden/sta
"Cilj je izpolnjen, tega smo kot ekipa zelo veseli. Nekako se je izšlo, imeli smo tudi srečo glede Maruše (Ferk, 25. v slalomu, op. p.), a včasih je lahko na naši strani,"
Denis Šteharnik
"Boštjanu se je videlo, da ne more, sezone je zanj konec in se mora pripraviti za najprej. Kar je pri Martinu sledilo po dobrih 40 sekundah, pa ne bi želel komentirati. Iz dokaj solidne sezone smo naredili slabo, kar je naša krivda od prvega do zadnjega,"
Peter Pen
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta