zadnje objavljene

pogledi

več

mnenje

več

Nizkocenovnik bo poleti iz Celovca letel tudi v London, Palmo de Mallorco in Alicante

STA, M.D.
19.03.2023 08:55
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Letališče Celovec

Irski letalski prevoznik Ryanair bo v poletnih mesecih iz avstrijskega Celovca letel v London, Palmo de Mallorco in Alicante, je v sredo v Celovcu napovedal tiskovni predstavnik družbe Andreas Gruber. Ob tem je napovedal, da v prihodnjem poslovnem letu, od aprila do konca marca 2024, v Celovcu pričakujejo 131.000 potnikov.

Kot je novinarjem pojasnil Gruber, se bo povezava z londonskim letališčem Stansted nadaljevala po voznem redu, vzpostavljenem že za zimski čas. Trenutno so na voljo tudi povezave z Dublinom, Manchestrom in Brusljem, te je mogoče rezervirati za naslednjo zimo, čeprav lahko pride do prilagoditev voznega reda, Gruberjeve besede povzema avstrijska tiskovna agencija APA.

C Zadani cilj za zimsko sezono so po besedah Gruberja dosegli, saj so v zimskem polletju preko Celovca prepeljali 41.000 potnikov.

V prihodnjem poslovnem letu, ki bo trajalo od aprila do konca marca 2024, v Celovcu pričakujejo 131.000 potnikov.

K temu naj bi prispevale v sredo predstavljene letalske povezave - na špansko Mallorco bodo leteli po trikrat na teden, v London in Alicante pa po dvakrat, je pojasnil Gruber.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?