Nataša Tič Ralijan: V bolečino moraš ugrizniti

Agata Rakovec Kurent
10.05.2018 06:32
Ne glede na vse preizkušnje, ki jih prinaša življenje, ostaja Nataša Tič Ralijan eno veliko sonce. Navidez krhka in eterična, a v sebi trdna in močna kot jeklo, sploh ko gre za njene najbližje.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Peter Giodani
N
ekateri že od malega sanjajo o igralskem poklicu, vi pa ste se na AGRFT vpisali šele tri leta po srednji šoli. Kaj ste si želeli postati pred tem?
(Nasmešek.)
Branko Đurić - Đuro mi je nekoč dejal, da obstaja le en težji poklic od igralca, in to je igralka. Poleg napornega urnika in zahtevnega usklajevanja zasebnega in profesionalnega življenja je tu še diktat večne mladosti in lepote. Veliko igralk se odloči za plastične operacije. Vi ste sicer zelo mladostni in vitalni, toda sivih las ne zakrivate. Glede tega ste med igralkami bela vrana.
(Smeh.)
S prelevitvijo v fatalko nimate težav. V predstavi Jeklene magnolije, s katero zdaj nastopate v Kopru, blestite.
Časi za igralce niso lahki. Zaposlitev po diplomi ni več samoumevna, na svobodi pa je kruh tanek. Vi ste bili kar nekaj časa svobodna umetnica. Kako je »tam zunaj«? Se še da spodobno preživeti?
Katja Pegan
Urška Alič
Barbara Hieng Samobor
Cel intervju si lahko preberete v majski številki revije OBRAZI, za katero je priljubljena igralka spregovorila tudi o sinovih in spremembi, ki jih je s sabo prinesla huda preizkušnja.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta