Naše najstnice ne morejo spati zaradi mladih Korejcev

S. B.
12.08.2019 13:07

RM, Jungkook, Jin, Suga, J-Hope, Jimin in V, člani južnokorejske fantovske skupine BTS, so napovedali daljši dopust. Najstniška evforija pa se spreminja v žalostno čakanje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
južnokorejski bend BTS
Profimedia

12. avgust so mladi korejski zvezdniki zasedbe BTS pričeli drugače, kot so bili navajeni zadnjih nekaj let. Uradno so na dopustu in to podaljšanem. Nedeljo pred tem je namreč njihov manedžment javnosti sporočil, da fantje odhajajo na zaslužen dopust, saj potrebujejo počitek in sprostitev od neprestanega nastopanja, odkar so pred šestimi leti izdali svojo prvo uspešnico 2 Cool 4 Skool. Mladeniči RM, Jungkook, Jin, Suga, J-Hope, Jimin in V so v zadnjih šestih letih postali največja južnokorejska senzacija, ki je našla svojo ciljno publiko na vseh koncih sveta. Fantje, znani tudi pod imenom Bangtan Boys, prihajajo iz Seula in so mednarodni preboj doživeli leta 2016 z albumom Wings. Odtlej živijo vse prej kot običajno življenje in tudi zato njihov manedžment med drugim sporoča: "... tako bodo dobili priložnost, da uživajo običajna življenja kot mladi ljudje v dvajsetih letih, četudi kratek čas. V tem času se bo vsak član sproščal po svoje."
{twitter}https://twitter.com/BigHitEnt/status/1160559009209864192{/twitter}
Še prejšnji teden so bile nekatere kinodvorane v Sloveniji polne njihovih oboževalk na ekskluzivnih ogledih dokumentarnega filma BTS Bring the soul. Zgodba o zakulisju sedemčlanske K-pop skupine in njihovem doživljanju evforije, ki so jo povzročili v največjih koncertnih dvoranah po svetu, se je dotaknila tudi slovenskih oboževalk. Zdaj je vprašanje, kako se jih bo dotaknil najavljen dopust zvezdnikov, ki pa nima končnega datuma.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta