Na krilih naslade: Ti 3 znaki razkrivajo, da je vaša spolnost s partnerjem preprosto odlična

D.Ži
09.10.2023 12:41

Med intimnostmi smo običajno bolj redkobesedni, ne škodi pa, če se s partnerjem pred odhodom v posteljo malce pogovorita.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mirne duše partnerju povejte, kaj vam ugaja in kaj si najbolj želite. 
Profimedia

Seks je zelo pomemben del vsake zveze, a to zelo intimno dejanje doseže vrhunec šele takrat, ko oba partnerja maksimalno uživata v trenutku, brez zadržkov.

1. Med seksom naj vam bo vseeno za videz

Ljubljenje je strasten trenutek, med katerim se, da bi maksimalno uživali, popolnoma prepustimo svojim občutkom. V tistih trenutkih nam ni pomembno, kako smo videti, kakšna je naša pričeska in ali je viden naš celulit. Če se znate povsem prepustiti valu naslade, potem ste dobremu seksu zelo blizu. 

Med seksom se ne obremenjujte z videzom, le prepustite se užitku.  
Profimedia

2. Partnerju lahko poveste, kaj si res želite

Seks je zelo individualen, vsak od nas ima drugačne želje in potrebe. Prav zaradi tega je za popoln seks potrebna komunikacija med partnerjema. Če partnerja brez oklevanja usmerite na "pravo pot" ali mu med seksom svetujete, kako naj izvaja vaše najljubše gibe, ste na dobri poti v ekstazo.

Seks je zelo individualen, vsak od nas ima drugačne želje in potrebe.
Profimedia

3. Po seksu se počutite sproščeno in srečno

Dokazano je, da spolni odnosi vplivajo na delovanje možganov in izločanje hormonov sreče in zadovoljstva. A to velja le za strasten seks, v katerem ni zadržkov. Če po seksu ne morete skriti zadovoljnega nasmeha, imate občutek, da vaše telo drhti in se ne morete upreti utrujenosti, veste, da je dogajanje v postelji bilo zelo dobro.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta