Jana Morelj razkrila, kako jo je strahopetni bivši nekoč zapustil kar preko telefona: Oglasila se je ženska ...

D.Ži
05.10.2023 10:31

Priljubljena radijska in televizijska vremenarka se je v jutranjem šovu Denis Avdića spomnila svojega ljubezenskega debakla.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jana Morelj je nekoč dobila izjemno priložnost govoriti s punco, s katero jo je bivši očitno že nekaj časa varal.
Radio 1

Jana Morelj, priljubljena voditeljica Radia 1 in vremenarka v 24ur, ni ena tistih znanih Slovenk, ki bi v medijih neprestano kramljale o svojem zasebnem življenju. A te dni je nepričakovano odprla precej mračna vrata v svojo preteklost in se v slogu Seksa v mestu spomnila ene svojih večjih ljubezenskih polomij. Zelo iskreno je spregovorila o tem, kako ji je nekdanji fant košarico dal kar preko telefona. No, niti ji je ni dal on. V jutranjem šovu Denis Avdića, katerega del je tudi sama, so se pogovarjali o nenavadnih koncih zvez. Tudi Jana se je spomnila svojega malega debakla. 

Jana pravi, da z bivšim nikoli nista govorila o bizarnem telefonskem dogodku. 
Pop Tv

"Jaz sem mislila dejansko, da imam fanta, pa da sem v zvezi s tem fantom. Bila sva v zvezi, no. In potem ga kličem eno soboto, a ne, pa se javi ena punca …" se je sprehodila po poti spominov in dodala, da je nato to žensko prosila, naj ji da na telefon njenega fanta. Sledil je odgovor, ob katerem se ji je zagotovo zvrtelo: "Ja, ti nisi več njegova punca, ker zdaj sem jaz!"

Njeni trije kolegi - Avdić, Miha Deželak in Lara Tosić - so njeno zgodbo pospremili z veliko sočustvovanja in globokimi vzdihi razočaranja. Kdo je strahopetec, ki ji ni upal v obraz povedati, da je njune zveze konec, sicer ni izdala, povedala pa je, da se o tem dogodku nikoli nista pogovorila, iz česar je Avdić potegnil logični zaključek: "Tehnično sta še vedno skupaj!" Jana je odvrnila: "Bog ne daj, da je to res!" 

Radio 1

Z Avdićem sta nato razvila teorijo, da je fant skoraj zagotovo vedel, da je na telefonu ona, a je telefon raje izročil svoji novi punci. Čeprav jo je takrat razpad zveze prizadel, je Jana danes najbrž precej olajšana, da se je na ta način iz življenja znebila moškega, ki je zagotovo ne bi osrečil.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta