Mercator drugič zapored Oglaševalec leta

. .
24.05.2023 02:22
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv

V častitljivo 75. leto poslovnega razvoja in rasti je Mercator vstopil s številnimi prepoznavnimi kampanjami in projekti, kot so “Ko sedemo za isto mizo, smo vedno v najboljši družbi”, »Vsak vaš nakup šteje« ter sledil pobudi SOZ o trajnostnem delovanju in zagnal projekte »Reciklirani plakati«, »Plakati, ki čistijo zrak« ter »Bele embalaže«. Več informacij o podeljenem priznanju Oglaševalec leta 2022 na Priznanje Oglaševalec leta 2022 prejme Mercator | Slovenska oglaševalska zbornica (soz.si).

Mercator ostaja najboljši sosed. S prepletom ustvarjalnih ter učinkovitih tržno komunikacijskih akcij je utrdil svoje mesto na vrhu slovenskega oglaševalskega prostora in prepričal strokovno komisijo za izbor. Skupno je Mercator nagrado prejel že tretjič, prvič pred dvema desetletjema, leta 2002.

»Pri svojem delu smo osredotočeni na ustvarjanje koristi za vse naše deležnike, ključno pri vseh naših projektih pa je povezovanje. Zelo smo veseli priznanja stroke, da smo bili pri tem konsistentni, kreativni in inovativni. Še posebej, ker so časi za našo panogo zelo zahtevni. Biti Oglaševalec leta dvakrat zapored je posebno priznanje, ki ga nikakor ne jemljemo zlahka. Je velika čast in tudi velika odgovornost. Za vsakega od nas. Zato si bomo še naprej prizadevali ustvarjati ne le nove ugodnost za uporabnike, temveč tudi nove vrednosti in prednosti znamke Mercator,« je ob prejemu nagrade izpostavila direktorica področja marketing v Mercatorju, Viktorija Radojević Mavrič.

Andreja Zadnik Andoljšek, direktorica sektorja za tržno komuniciranje v Mercatorju, je ob prejemu nagrade poudarila Mercatorjevo vpetost v okolje, v katerem deluje: »Izkazano priznanje je odlična popotnica za jubilejno leto, v katerega vstopa Mercator, obenem pa tudi pozitivna spodbuda za njegov nadaljnji razvoj. Z multi-formatnim pristopom smo dostopni in priročni, z novimi rešitvami v smeri personalizacije pa še bližje aktualnim zahtevam in pričakovanjem naših uporabnikov. Vpetost v okolje, v katerem delujemo, in odprtost za sodelovanje s širokim krogom partnerjev sta močno vtkana v DNK naše znamke. Takšna povezovanja nam omogočajo ustvarjanje uspešnih zgodb, utrjevanje zaupanja in dolgoročno prisotnost na trgu. Neizmerno se veselimo podeljenega naziva in potrditve našega razumevanja in delovanja v oglaševalski stroki.«  

Mercator na področju tržnega komuniciranja že vrsto let sodeluje z agencijo Herman & partnerji. Tina Cirman Popovič, partnerica v agenciji, je poudarila temelje njihovega partnerstva: »Skupna vizija, vrednote in strast do inovativnih kreativnih rešitev so temelji našega partnerstva. Nagrada Oglaševalec leta je odlično spričevalo, da smo na pravi poti in spodbuda za nove mejnike.«

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine