Mame pojejo na kraljevski ohceti

Denis Živčec Denis Živčec
08.03.2018 15:05

Spice Girls napovedujejo vrnitev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekako ne omedlimo več od navdušenja, ko najavijo veliko vrnitev na sceno. Doživeli smo jo že kar nekajkrat in vsakič je bilo precej mlačno. A lepo, da jih glasbeno navdušenje še drži, četudi se zdi, da se nekatere od njih na sceno vračajo le zato, da se jim tu in tam v življenju še kaj zgodi.

Vsaki v žep 14 milijonov dolarjev

Globoko so že zakorakale v svoja štirideseta in spet napovedujejo vrnitev. Novico so naznanile februarja. Članice so po družabnih omrežjih objavile nekaj skupnih fotografij in sporočile, da je njihov moto Girl Power še vedno zelo aktualen. Zapisale so, da je dozorel čas za nove priložnosti. Victoria Beckham, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Horner (bolj znana kot Geri Halliwell) in Emma Bunton, se niso srečale vse od leta 2012, ko so nastopile na odprtju londonskih olimpijskih iger, zato je napoved njihovega ponovnega sodelovanja toliko bolj razveselila številne oboževalce. Na družabnih omrežjih so zapisale, da bi želele sporočilo o močnih ženskah predati novim generacijam. Z združitvijo in novim projektom naj bi vsaka članica zaslužila 14 milijonov dolarjev.
Spice Girls so se med zvezde izstrelile leta 1996 s pesmijo Wannabe, ki so ji sledile uspešnice Who Do You Think You Are, 2 Become 1 in Viva Forever. Posnele so tudi film z naslovom Spice World. Veljajo za najuspešnejši ženski band, ki je prodal več kot 85 milijonov albumov. Članice skupine so se uradno razšle leta 2000. Leta 2008 so se podale na turnejo po Združenih državah Amerike in Evropi.

Profimedia

Ene z Beckhamom, druge v bankrotu

Leta 2015 je Beckhama, nekdanjega kapetana angleške nogometne reprezentance, revija People izbrala za najbolj seksi moškega na svetu. Ambasador Unicefa Beckham je z Manchester Unitedom osvojil šest naslovov državnega prvaka, dvakrat pokal FA, leta 1999 pa je z njim postal tudi evropski prvak. Leta 2003 je odšel v Real, kjer je štiri leta pozneje postal državni prvak. Nato je dvakrat državni prvak postal tudi z Los Angelesom Galaxy, med bivanjem v ZDA pa se je dvakrat vrnil v Evropo, in sicer k Milanu. Postal je tudi prvi Anglež, ki se je naslova državnih prvakov veselil v štirih državah. Za družino je to pomenilo veliko selitev, a se je Victoria vedno dobro privadila na novo okolje in vselej postala ena od glavnih zvezdnic lokalnega družabnega življenja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta