Kaj se danes dogaja s prvo pevko skupine Tabu?

Gorazd Dominko
03.08.2018 05:46
Imenitna prva vokalistka skupine Tabu, Nina Vodopivec, je leta 2006 stala na odru brez glasu, pred publiko dvignjenih rok, pred tistimi dragimi pričakujočimi izrazi na obrazih in hvaležnimi očmi, ki so jo spremljale vseh deset let.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni arhiv
“Bolečina? Bila je prava mojstrica in prekosila je vse dotedanje. Seveda govorim o obdobjih, trenutkih, ki eksplodirajo iz misli na vse strani telesa, zajezijo pretočnost in krčevito stiskajo srce … vsaj dokler se dobro ne pretegneš, nadihaš in vidiš, da ostaja širina lačna tvojih korakov. Tako se igrata življenje in ideja o življenju,”
Nina

Njen dom je cel planet narave

“Edina, ki je zares lahko posušila solze in odprla srce, je bila draga, vedno brez predsodkov, brez tisočih napotkov, neokrnjena sila, Narava. In ko ni pričakovanj, da se mora kaj spremeniti, zaživi tisto, kar je.”
“Čudovito je. To bi rada poudarila, res je čudovito!”

Pa tabujevci?

. “Maja letos so me presenetili z videom v živo, Eva Beus (od leta 2015 pevka skupine Tabu; op. p.) je poskrbela, da so njihove gole zadnjice zapele Vse najboljše! No, čisto so me ganili!”
Članek je bil objavljen v julijski številki revije OBRAZI, v kateri boste izvedeli tudi, kje je Janez Dolinar.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta