Gradite in bivajte naravno, s sejmom MEGRA 2023!

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
27.02.2023 12:00

MEGRA, 32. Mednarodni sejem gradbeništva, energetike, komunale, obrti in trajnostnih tehnologij bo od 8. do 11. marca 2023 v Gornji Radgoni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Foto Zauneker

MEGRA, 32. Mednarodni sejem gradbeništva, energetike, komunale, obrti in trajnostnih tehnologij bo od 8. do 11. marca 2023 v Gornji Radgoni predstavil najnovejše možnosti za sodobne, zelene novogradnje, za obnovo stavb in urejanje okolice. Pospeševal bo izrabo obnovljivih virov energije in energetsko varčevanje, gradil in posodabljal infrastrukturo, poslovne objekte in domove. Investitorjem bo ponudil mojstrske izdelke in storitve, izvajalce pa opremil z vrhunsko mehanizacijo, orodji, opremo in znanjem.

Foto Zauneker

Vrhunska ponudba

Pod okriljem Zbornice gradbeništva in industrije gradbenega materiala, GZS se bodo predstavili najpomembnejši slovenski ponudniki gradbenih del in materialov. S svojo ponudbo se bodo predstavile Območne obrtno podjetniške zbornice Pomurja in sekcije OZS. Razstavljavci bodo ponujali najnovejšo opremo in materiale. Poudarki bodo na nizkoenergijski in trajnostni gradnji, na energetski in siceršnji sanaciji stavb.

Strokovni dogodki

Vabijo tehtni strokovni posveti. Odgovore na pereča kadrovska vprašanja prinašajo srečanja, predstavitve in dogajanje, namenjeno izobraževanju mladih za deficitarne poklice. Sodelujoča podjetja ponujajo mladim obilo kariernih priložnosti.

Svetovanja za obiskovalce

Na voljo bodo brezplačni nasveti ENSVET s področja OVE in URE ter o pridobitvi nepovratnih sredstev in ugodnih kreditov Eko sklada.

Foto Zauneker

Gradbeni inštitut ZRMK nudi vsak od 15.00 do 17.00 ure individualna svetovanja arhitektov in svetovanja o celoviti prenovi stavb, trajnostnem ogrevanju, hlajenju in prezračevanju stavb.

Tekmovanja

Odvilo se bo tekmovanje dijakov in študentov gradbeništva v gradnji mostov iz špagetov. Na Mednarodnem tekmovanju mladih slikopleskarjev v okviru evropskega projekta ERASMUS+ Painting Skills Academy bodo v četrtek in petek sodelovali tekmovalci iz šestih držav.

Foto Zauneker

Vabljeni k trajnostni gradnji!

www.megra.pomurski-sejem.si

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?