Gledalci žalujejo: Nepričakovano umrl 32-letni tekmovalec šova Ljubezen na deželi

D.Ži
22.01.2020 14:23

Poslovil se je kmetovalec, ki je v priljubljenem televizijskem šovu po boleči ločitvi iskal pravo žensko zase.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Žalostna novica za gledalce hrvaške različice šova Ljubezen na deželi. Hrvaški mediji pišejo, da je včeraj umrl tekmovalec zadnje sezone tega šova, 32-letni Josip Vodička. 
"Žal mlad, nas je danes zapustil naš brat Josip Vodička. Josip, naj ti bo zemlja lahka in naj te čuva sv. Florijan," so sporočili iz gasilskega društva Biškupci, pri katerih je Josip pomagal. Njihova objava je mnoge globoko razžalostila. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2921541857890423&id=1132649443446349{/facebookpost}
Josip Vodička je bil lastnik posestva v Požegi, kjer je sam skrbel za ovce in prašiče, imel je tudi sadovnjak, v katerem so mu lepo uspevale razne sorte. Rad je pel in plesal. Tri leta in pol je bil poročen, a se zakon ni obnesel. Za seboj pušča sedemletnega sina. V oddaji so gledalci Josipa spoznali kot moškega, ki išče popolno žensko zase. Želel si je ženo, ki bi ga spoštovala kot kmetovalca in ljubezenskega partnerja. "Današnja dekleta ne poznajo vrednosti traktorja. Ta traktor stane več od BMW-ja, a te nobena ne pozdravi, ko si v traktorju. Ko si v BMW-ju, ti vse mahajo," je dejal v predstavitvi. Rad je imel tudi motorje. Zakaj je umrl, hrvaški mediji ne navajajo, neuradno pa zaradi težav s srcem. Umrl naj bi med spanjem.
{facebookpost}https://www.facebook.com/LjubavJeNaSelu/posts/2394133230630824{/facebookpost}
{facebookpost}https://www.facebook.com/LjubavJeNaSelu/posts/2927809947263147{/facebookpost}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta