(FOTO) Vrhunski slog in lepe misli: Mineva prvo leto najbolj srčnega mariborskega butika

Denis Živčec Denis Živčec
05.10.2020 06:00

Kako izjemno leto! Polno lepih misli, vrhunskega sloga in novih zavezništev. Zdaj je že jasno, Cardinallia je zgodba, ki so jo ljubiteljice odlične in brezčasno lepe mode vzele za svojo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Cardinallia

Čas je za obletnico. "16. oktobra 2019 smo v mariborski Vetrinjski 8 odprli našo Cardinallio. Odprli smo jo kot ekipa - lastnica Klavdija Grkman, hči Nina Zrim in moja malenkost - in uspešno sodelujemo že skoraj eno leto," nam je z žarom v očeh povedala Talija Turk, ki vodi prodajalno. "Želja je bila ustvariti prostor, ki bi ga ženske vzele za svojega. Vedno znova ponavljamo, da je Cardinallia več kot samo prodajalna oblačil, in v tem letu nam je to tudi uspelo. Za sabo imamo leto, polno pozitivnih občutkov, lepih spominov in hvaležne smo vsem strankam, poslovnim partnerjem in drugim, ki z nami sodelujejo in z nami ustvarjajo uspešno zgodbo.

Cardinallia


Klub kardinalk je iz dneva v dan večji in ni je večje nagrade za naš trud kot zaupanje žensk, ki se z veseljem in zadovoljstvom vedno znova vračajo k nam," doda. Časi so, globalno gledano, bili že lepši in enostavnejši, a dobre zgodbe bodo vedno našle svoje mesto. "V tem letu nam je kljub koronski situaciji uspelo pripraviti kar pet odličnih ženskih večerov, ki so nam z vsakim druženjem pokazali, kako čudovito vzdušje nastane, ko se poveže pozitivna ženska energija. Na druženjih smo ženske stkale odlične poslovne in, še pomembneje, prijateljske vezi. In to pozitivno energijo želimo širiti še naprej, zato vam tudi v prihodnjem letu obljubljamo veliko zanimivih in pozitivnih projektov in druženj, na katera so vabljene vse ljubiteljice mode in življenja nasploh," razmišlja Talija Turk.

Oblačila, ki jih nosite s samozavestnim nasmehom

V butiku so na voljo izdelki treh mednarodno priznanih blagovnih znamk. "Vsaka naša stranka in vsaka ženska nasploh ima svoj stil in naše poslanstvo je, da ta stil prepoznamo ali ga stranki s svetovanjem pomagamo odkriti in potem na njem gradimo. Želimo, da vsaka ženska naš butik zapusti zadovoljna in se v naših oblačilih počuti udobno in samozavestno, ponosno, da je ženska. Zato v svoji ponudbi združujemo tri zelo raznolike blagovne znamke, katerim je skupna kakovost, od katere ne odstopamo. V kolekcijah so tako klasični in poslovni modni izdelki kot tisti bolj drzni, za ženske, ki so rade posebne in opažene. Prav zato smo prepričane, da lahko v naši ponudbi oblačil prav vsaka ženska najde nekaj zase," pravi poslovodkinja. In med čim lahko izbiramo v tem raju modnih mačk?

Cardinallia


Elisa Cavaletti je italijanska blagovna znamka priznane modne oblikovalke Daniele Dallavalle. Daniela Dallavalle je ustvarjalna duša, zaljubljena v modo in lepoto vsega, kar jo obdaja, kar se močno čuti v njenih kolekcijah. Njene kreacije so drzne, romantične in polne prefinjenih detajlov. To blagovno znamko enostavno začutiš in ona začuti tebe. Čista harmonija in ljubezen. "Pri jaknah prisegamo na nemško blagovno znamko Milestone. Znana je kot inovativna blagovna znamka s kolekcijami za ženske, ki pričakujejo kakovost in dovršenost. Ko gre za modele, kakovost materiala in trajnostno proizvodnjo, je Milestone zagotovo eden vodilnih na trgu," pripoveduje Talija Turk. In seveda Cardinallijina najbolj prodajana blagovna znamka Joseph Ribkoff, ki zajema dobro polovico ponudbe. Joseph Ribkoff je kanadska blagovna znamka ženskih oblačil. "Opisala bi jo kot klasično, elegantno, brezčasno ... za mladosten videz brez časovnih omejitev.

Cardinallia


Oblačila Joseph Ribkoff so ustvarjena za zrelo žensko, ki ve, kaj hoče. Želi se počutiti udobno, samozavestno in nekaj posebnega. Oblačila so izdelana iz tkanine z dodatkom spandeksa, ki ohranja obstojne barve, se z lahkoto pere in se ne mečka, ne navzame se vonjav in ne zavzame veliko prostora. Prav kakovost materialov to blagovno znamko ohranja na trgu že dobrih 60 let," doda sogovornica.

Oblačila za najbolj vznemirljivo poglavje vašega življenja

Joseph Ribkoff je svojo pot modnega pionirja začel 1957, pri 21 letih. Z ustvarjalnostjo, trdim delom in predanostjo je razvil blagovno znamko oblačil za ženske mladostnega duha. Ambiciozna blagovna znamka Joseph Ribkoff je uveljavljena v več kot 60 državah po vsem svetu, njeni ikonični, brezčasni izdelki ženskam omogočajo, da živijo najbolj vznemirljivo poglavje svojega življenja. Vizija Josepha Ribkoffa sega globoko, saj njegove vrednote odmevajo v vsem, od visokokakovostnih, unikatno oblikovanih izdelkov do neomajne zavezanosti trgovskim partnerjem. Njegova strast, da so ženske videti najboljše in se tako v svoji koži tudi počutijo, ostaja bistven del DNK in kulture tega podjetja.

Cardinallia


"Biti najboljša verzija sebe je glavno vodilo te blagovne znamke, kateremu že celo leto uspešno sledimo tudi v našem butiku Cardinallia. Izjemno nas veseli, da so naše dame vzljubile oblačila blagovnih znamk, ki jih ponujamo, in se v njih počutijo ponosne, da so ženske. Ko se stranke vedno znova vračajo, veš, da delaš dobro. In kakovostne blagovne znamke so osnova, na kateri gradimo in pišemo svojo zgodbo Cardinalie." ponosno sklene Talija Turk.

Cardinallia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.