Fructal in zgodbe, ki navdihujejo

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
16.11.2023 13:11

Fructal, regionalna blagovna znamka z dolgoletno tradicijo, ponosno podpira film "Varuhi formule"

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv

Ta vznemirljivi film raziskuje pogum znanstvenikov na inštitutu Vinč, ki so se soočili s smrtonosno dozo sevanja in revolucionarnim medicinskim posegom. Fructalova podpora temu filmu odraža našo predanost znanstvenim inovacijam, junaštvu in navdihujočim zgodovinskim zgodbam.

Fructal je sestavni del življenja generacij v regiji. Že desetletja smo predani izdelavi visokokakovostnih izdelkov, ki so postali del družinske mize in vsakdana. Po toliko letih smo še vedno tu, da vsak dan rastemo in se razvijamo na poti do uresničevanja našega poslanstva in vizije – visoke kakovosti ob varovanju in spoštovanju okolja ter darov narave.

Partnerstvo s filmom "Varuhi formule" nam omogoča nadaljevanje tradicije podpiranja navdihujočih projektov, ki poudarjajo pomen regionalne dediščine in skupne zgodovine.

S tem partnerstvom želimo ozaveščati o pomenu zdravja in dobrega počutja, hkrati pa spodbujati vrednote znanosti, poguma in skupne zgodovine. Naš cilj je navdušiti širše občinstvo in jih opozoriti, da je skrb za lastno zdravje pomembna.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.