(FOTO) Zvezdnica razvpite Modre lagune je tudi 40 let kasneje zelo lepa gospa

D.Ži
28.05.2020 11:03

Film, ki je razburkal filmsko sceno in ogorčil puritance, ko se je izvedelo, da je Brooke Shiels med snemanjem bila še mladoletna.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Igralka Brooke Shields je stara 54 let in v filmsko zgodovino se je zapisala z vlogo v kultni Modri laguni, ki prav te dni praznuje 40 let. Toliko je minilo od premiere filma, ki je očaral in vznemiril generacije. Zvezdnica še vedno ostaja v dobri formi in se rada spominja časov, ko je posnela vse tiste gole prizore, čeravno je takrat bila še krepko mladoletna. V tistem desetletju je postala mednarodni seks simbol. Žar in zapeljivost je ohranila vse do danes. Na svojem instagramovskem profilu je delila fotografijo, na kateri je pozirala v neonsko oranžnem bikiniju in pokazala izklesano postavo. V opisu fotografije je povabila vse, da se ji pridružijo pri domači telovadbi. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAqMUb5nehc/{/instagram}
Igralka je bila stara le 15 let, ko je v filmu upodobila dekle, ki je po brodolomu moralo odrasti na osamelem otoku. Občinstvo po svetu je bilo povsem  iz sebe, ko je pred kamere stopila povsem gola. Mladoletna je bila tudi med snemanjem spolnih prizorov, pred desetletjem pa je v enem od intervjujev presenetila s priznanjem, da je nedolžnost v resnici hranila vse do 22. leta.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B_DArp9g42z/{/instagram}
Film je v tistih letih dvignil veliko prahu, nekateri so vpili, da gre za otroško pornografijo, zato je morala izjaviti, da jo je med snemanjem najbolj intimnih  prizorov zamenjala odrasla dvojnica. Prihaja iz pretirano ambiciozne družine. Njena mama je že v 70-ih letih minulega stoletja dovolila, da je pri 11-ih letih igrala filmsko vlogo prostitutke, prisilila jo je tudi, da je pri komaj 10-ih letih gola pozirala za moško revijo Sugar And Spice, kar danes velja za enega najbolj znanih primerov zlorabe otrok v Hollywoodu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-fZNXgHT87/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BWyOWvIFXUH/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0MzeFKFH4T/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAVATMOjXEc/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta