(VIDEO) Mama štirih otrok vsak dan vstane ob 4.30, da poskrbi za družino, komentatorji se ne strinjajo

A.L.
12.02.2020 12:45

Vsak dan jim pripravi zajtrk in oblačila, vse pospravi ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tuji mediji poročajo o Avstralki Brooke Smith, mami štirih otrok, ki se je znašla pod plazom obtožb. Vse skupaj je zakrivila njena Facebook objava, v kateri je zapisala, da od jutra do večera skrbi za svojo družino. Partner dela kot gradbeni delavec, po službi dela še kot osebni trener v bližnjem fitnesu, kjer preživi pet dni na teden. Smithova pravi, da je zaradi napornega urnika utrujen, zato mu želi življenje nekoliko olajšati in ga razvajati. Uporabnikom družbenega omrežja se način njunega življenja ne zdi povsem običajen, eden od uporabnikov je, denimo, zapisal, da partner skrbi le zase, prepričan je, da bi lahko tudi sam pomagal pri skrbi za dom in družino.
{embed_youtube}https://youtu.be/qNn93AuFc1Y{/embed_youtube}
A način življenja, kakršnega je izbrala Brooke Smith, avstralski družini očitno ustreza. Mama štirih otrok vstaja ob 4.30, takrat poskrbi za moža in otroke, je razkrila. Vsak dan jim pripravi zajtrk in oblačila, vse pospravi in jih uredi. Čez dan, ko se preostali družinski člani mudijo na obveznostih, Smithova skrbi za red v hiši, pere in lika oblačila in pripravlja kosilo ter večerjo. Na vprašanje, zakaj vstaja tako zgodaj, Brooke Smith odgovarja: "Da lahko v miru spijem kavo, preden se zbudijo otroci."
V zapisu na družbenem omrežju je Avstralka zapisala še, da sama ne hodi v službo in da z objavo nikakor ni želela povedati, da svoj način življenja vidi kot problem. Tega so našli predvsem komentatorji, marsikdo med njimi je namreč prepričan, da si zasluži tudi nekaj prostega časa.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta