(FOTO) V Sredozemlju se skriva rajska plaža, ki jo z dveh strani obliva turkizno morje

D.Ži
08.07.2022 09:00

Prizor, ki je kot ustvarjen za instagram, a je na fotografiji težko zajeti vso lepoto najslavnejše plaže tega manj znanega kikladskega otoka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Plaža Kolona je ponos grškega otoka Kitnos, ki zaseda okoli 100 kvadratnih kilometrov v Egejskem morju. Je del otoške skupine Kikladi med Serifosom in Keo.

Profimedia

Plaža Kolona se nahaja v istoimenskem zalivu na severozahodnem delu Kitnosa. Gre pravzaprav za ozek pas peska, ki je dolg približno 240 metrov. Povezuje Kitnos z otočkom Agios Loukas (Sv. Luka).

Profimedia

Turiste privablja s finim zlato obarvanim peskom, pa tudi s čudovitim turkiznim morjem, ki ga obliva z dveh strani. Čeprav ima ta otok približno sedemdeset plaž, lokalni prebivalci trdijo, da je Kolona najlepša plaža na Kitnosu.

Profimedia

Zaradi nenavadne geografske lege je zaščitena pred močnimi vetrovi, zato je izjemno privlačna tudi za lastnike jaht.

Profimedia

V bližini plaže sta restavracija in kavarna, ki poskrbita za prepotrebno osvežitev, če pa se nameravate kopati na Koloni, ne pozabite s seboj vzeti senčnika.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta