(FOTO) Se še spomnite Steva Urkla iz Družinskih zadev? Danes ga ne bi prepoznali ...

D.Ži
03.08.2020 17:00

Jaleel je 18 let po koncu snemanje priljubljene serije Družinske zadeve povsem drugačen. V telovadnici je pridobil kar nekaj mišic, še vedno snema, a bo v našem spominu za vedno ostal Steve Urkel.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Mnogi se še spomnite priljubljene ameriške serije Družinske zadeve, v kateri je v glavni vlogi blestel simpatično zoprn piflar Steve Urkel. Upodobil ga je Jaleel Ahmad White, ki je danes star 43 let. Osemnajst let po koncu snemanje serije ga je težko prepoznati. Kar nekaj mišic je pridobil, ima tudi 11 let staro hči Samayo, ki jo je dobil v zvezi z bivšo punco Bridget Hardy.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9HdXCInobO/{/instagram}
Igrati je začel pri treh letih, takrat ga je širša javnost spoznala v reklami za žitne kosmiče. Svojo prvo televizijsko vlogo je odigral v seriji 'The Jeffersons' leta 1984. Ko je dobil vlogo v Družinskih zadevah, je bil star 12 let. Niti sanjalo se mu ni, da bo kmalu postal svetovna zvezda.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CDZYXGwJJKe/{/instagram}
Projekt so zaključili leta 1998, takrat je bil star 22 let in ni skrival, da se je vloge Urkla krepko preobjedel. Kasneje je ustvaril več vlog, a vse so si zapomnili le Urkla. Glas je posodil tudi animiranim filmom ter se pojavil v seriji House. Sprejel je povabilo in plesal v šovu Zvezde plešejo. Pred tremi leti je na televiziji vodil lastno pogovorno oddajo  'Me, Myself & I'.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CC4XpujMJBf/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CBbXRS-jp6e/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B_qF_IRD4rm/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-5wB6ID0wg/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B66rW2tgeUm/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta