(FOTO) Vroča 51-letna zvezdnica Obalne straže pozirala oblečena v samo milimeter rdeče barve

D.Ži
21.02.2020 11:18

Donna D'Errico, zvezdnica nekdaj sila priljubljene ameriške televizijske serije, je še vedno zelo atraktivna ženska. In humanitarka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Donna D'Errico, nekdanja zvezdnica televizijske Obalne straže, se je lotila humanitarnega podviga. V dobrodelne namene je pozirala oblečena samo v rdečo barvo. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8t6Wepnrqh/?utm_source=ig_embed{/instagram}
51-letna igralka se je slekla, da bi zbrala denar za pomoč žrtvam trgovine z ljudmi, pa za šolanje otrok iz ranljivih skupin in za pomoč preživelim, da se vrnejo v samostojno življenje, pravi lepotica. Fotografiral jo je Nick Saglimbeni, na Instagramu pa je objavila tudi povezavo, na kateri lahko kupite fotografije. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8mflnDHtu9/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Igralka in humanitarka ne skriva, da je za njenim atraktivnim videzom kar nekaj lepotnih operacij. Je mati dveh otrok, 19-letno hči Frankie-Jean Sixx ima z bivšim možem Nikkijem Sixom, članom skupine Mötley Crüe. Iz prejšnje zveze ima 26-letnega sina Rhyana. S Sixom je bila poročena med letoma 1996 in 2007. Ekipi Obalne straže se je pridružila leta 1996. Donno Marco je igrala v izvirni seriji, nekaj let pa tudi v posodobljenem nadaljevanju. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8ehpVcnTHb/?utm_source=ig_embed{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8bxtFKHQ43/?utm_source=ig_embed{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta