(FOTO) Leo Sirk bo za Evrovizijo oblekel Mariborčan

Denis Živčec Denis Živčec
18.04.2018 09:34

Lea Sirk in ManuElla imata po novem še eno skupno točko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lea Sirk
Ana Gregorič

Čisto čisto počasi se bo razplamtela vročica evrovizijske sezone 2018. V lizbonski Altice Areni, ki bo gostila največji glasbeni izbor na svetu, dela potekajo s polno paro, tudi Lea Sirk, naša predstavnica, je zadnje dni bolj malo doma. Tako kot mnogi drugi evrovizijski predstavniki se je tudi ona podala na promocijsko turnejo po Evropi in se odzvala povabilu treh največjih predevrovizijskih zabav. Nastopila je že na pompoznem koncertu Israel Calling v Tel Avivu, 14. aprila je svojo Hvala, ne odpela na Eurovision in Concert v Amsterdamu, promocijsko turnejo bo zaključila 21. aprila z nastopom na koncertu Spain Pre-Party v Madridu.
Vmes pili nastop za drugi evrovizijski polfinalni večer. Glede na to, kako dodelan je bil njen nastop na Emi, velikih sprememb ne pričakujemo, še najbolj nas zanima Leina odrska oprava. Leo bo za njen veliki večer oblekel znan mariborski modni oblikovalec David Hojnik, ki sicer ustvarja pod znamko DH Fashion.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BhrLLVcl-jt/?taken-by=davidhojnik{/instagram}
Kako potekajo priprave, je na svojem Instagram profilu razkril Hojnik sam. Tam vidimo, da Lei pri izbiri oprave, poleg Hojnika, svetuje tudi stilistka Maja Lazar. "Uganete, kaj bo nosila na evrovizijskem odru?" je pripisal Hojnik. Na fotografiji sicer še ne vidimo oprave, ki jo bo Sirkova nosila v Altice Areni.  Tako kot Lea ima tudi on že nekaj evrovizijskih izkušenj. Njegovo delo je bila belo-črna obleka, ki jo je med svojim evrovizijskim nastopom v Stockholmu nosila ManuElla. Za še več blišča so takrat na njeno obleko našili za več kilogramov rogaškega kristala. S čim bo žarela Lea, pa bo znano najkasneje na njeni prvi lizbonski odrski vaji.
​Lea bo nastopila v drugi polovici drugega polfinala Pesmi Evrovizije 2018, 10. maja. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta