(FOTO) Lea Sirk odhaja. A ne v Lizbono

Denis Živčec Denis Živčec
09.04.2018 10:20

Še preden bo poskušala navdušiti gledalce v lizbonski Altice Areni, bo Lea Sirk pela v Tel Avivu, Amsterdamu in Madridu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Gregorič

Nekaj mednarodne promocije bo Lea Sirk, letošnja predstavnica Slovenije na tekmovanju za Pesem Evrovizije 2018, vendarle deležna. Znano je, da bo svojo Hvala, ne maja v Lizboni odpela v slovenščini, skladbo pa bodo, še preden se evrovizijska karavana preseli v lizbonsko Altice Areno, slišalo tudi nekaj tujih oboževalcev izbora. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/lea.sirk/posts/1644488535627458{/facebookpost}
"S skladbo Hvala, ne! sem želela sporočiti, da je treba reči ne tistim stvarem, ki jih v resnici ne potrebujemo, čeprav si jih želimo," pravi Lea, ki po zmagi na Emi ni počivala. Konec marca se je vrnila z otoka Faial, kjer je snemala evrovizijsko razglednico.
{embed_youtube}https://youtu.be/6oc5mlkyeHk{/embed_youtube}
“Z odlično ekipo portugalskih filmarjev smo posneli 40 sekund razglednice, ki se bo poklonila temu prelepemu otoku in njihovi kulturi, ki je mimogrede res posebna in zanimiva. Komaj čakam, da vidite razglednico," dodaja.
{facebookpost}https://www.facebook.com/lea.sirk/posts/1640813462661632{/facebookpost}
Zdaj jo čaka tudi krajša promocijska turneja. Jutri, 10. aprila, bo nastopila v središču Tel Aviva na velikem koncertu Israel Calling. Nekaj dni za tem, 14. aprila, jo čaka nastop na koncertu Eurovision In Concert v Amsterdamu. Promocijsko turnejo bo zaključila teden dni kasneje, 21. aprila, z nastopom na koncertu Spain Pre-Party v Madridu. "Neizmerno se veselim prihajajočih gostovanj in sem počaščena, da bom lahko Evropi v slovenščini predstavila svojo pesem," pravi rožnatolasa pevka.
{facebookpost}https://www.facebook.com/lea.sirk/videos/1640340119375633/{/facebookpost}
Lea Sirk ima zadnje tedne polne roke dela. Med drugim jo videvamo tudi v popovem šovu Zvezde plešejo, kjer je članica hišnega benda, ki skrbi za glasbene podlage plesalcev. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BgbYEPxgcSr/?taken-by=leasirk{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta