(FOTO) Košček raja pod soncem: Ta osupljivi hotel na skali ima samo 11 sob, a nudi sanjske počitnice

D.Ži
13.04.2023 11:02

Zanimanje za Dunbar Rock skokovito narašča, tudi zaradi svobode in stika z naravo, ki ga ta posebni resort omogoča gostom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vas mika? Na rezervacijo v tem posebnem hotelu boste morali počakati do leta 2024. 
Profimedia

Če želite uživati ​​v miru in tišini ter biti obkroženi s čudovitim pogledom na morje, se odpravite na Dunbar Rock. Na tej pečini v zalivu Sandy blizu otoka Guanaja, ki je približno 70 kilometrov oddaljen od honduraškega kopnega, so zgradili osupljiv hotel.

Nekdanjo zasebno vilo so spremenili v štirinadstropni resort, ki se razprostira na približno 1400 kvadratnih metrih površine. Vsebuje skupno 11 namestitvenih enot - devet sob s pogledom na morje in dva apartmaja s teraso ali balkonom.

V letovišču boste našli neskončen bazen z barom, skupni vrt, veliko jedilnico za uživanje v lokalnih specialitetah, sobo za masažo in sprostitev, telovadnico in celo zasebno plažo, kjer lahko plavate, se sončite in uživate v drugih morskih radostih.

Ta košček nebes postaja izjemno priljubljen med potapljaškimi navdušenci, zato se lahko tudi vi podate na podvodno avanturo, piše hrvaški PunKufer. 

Do hotela je mogoče priti le z ladjo. Po pristanku na guanajskem letališču se vkrcate na ladjo, ki vas v desetih minutah popelje do letovišča v Karibskem morju.

Namestitev v vili na Dunbar Rocku lahko najamete prek Bookinga po ceni okoli 600 evrov na noč. Upoštevajte, da je kraj izjemno priljubljen, število sob pa omejeno, zato boste prvi prosti termin našli šele leta 2024.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta