(FOTO) Jureta Koširja v letu 2022 čaka pomemben dan: Vem, da nisem več mladenič ...

D.Ži
13.12.2021 09:30

Naš nekdanji smučarski as bo aprila vstopil v prav poseben klub.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Boštjan Tacol

Leto 2022 bo, tako kot vsako, posebno v marsičem. Že zdaj pa je jasno, da ga s prav posebnim občutkom pričakuje naš nekdanji smučarski as Jure Košir. Športnik, ki je vselej mesto našel na lestvicah najbolj seksi slovenskih moških, bi se na kakšno od njih zlahka uvrstil še danes. A ker so intenzivni treningi, ki jih s seboj prinese profesionalna kariera, že davno za njim, se mora za dobro formo danes nekoliko bolj truditi. 24. aprila bo Košir praznoval petdeset let.

Marsikaj se je vmes spremenilo, Jure pa še zmeraj ostaja fit. Za revijo Lady je povedal: "Petdesetica je pomembna prelomnica, ki pa jo doživlja vsak po svoje. Zase vem, da nisem več mladenič, a skušam narediti čim več, da bi jim bil lahko podoben. Zato sem se odločil, da se še bolj posvetim teku in treningom v fitnesu. A ni ostalo le pri besedah, saj sem te svoje načrte vzel resno in že pridno treniram."

Na njegovem Instagramu, kjer mu sledi več kot 19 tisoč ljudi, lahko iz tedna v teden spremljamo, kako pridno gara za svojo postavo in zdravje. Jure še vedno veliko smuča, predvsem pa se poti v fitnes studiu.

Dvigovanje uteži mu še vedno gre dobro od mišičastih rok, pa tudi vse ostale vaje. Košir tako ostaja večni mladenič, ki se vsake toliko preizkusi tudi v vlogi modela in influencerja, videvamo ga tudi v vlogi voditelja na enem od prodajnih televizijskih kanalov. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta