(FOTO) Hajdi med dopustom z možem srečala znanega Slovenca, v katerega je nekoč bila zatreskana

D.Ži
08.12.2021 05:55

Nekdanji otroški glasbeni zvezdnici se je nepričakovano uresničila stara želja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Včasih se kakšna želja uresniči zelo pozno. In to se je zgodilo tudi Hajdi Korošec Jazbinšek, ki je danes uspešna podjetnica in ena bolj sledenih Slovenk na instagramu, nekoč pa prva in in z naskokom največja slovenska otroška glasbena zvezda. Te dni je nekaj nostalgije zagrabilo tudi njo in spomnila se je svojih dekliških let, ko je bila, tako kot mnoge, zatreskana v znanega slovenskega športnika, ki se še danes mnogim zdi eden najbolj postavnih in čednih slovenskih moških.

Hajdi je svoje najstniške sanje uresničila v zanimivih okoliščinah. Med smučarskim dopustom s svojim možem Urbanom. Dvojica se je odpravila na Krvavec in tako odprla smučarsko sezono, med vožnjo proti zasneženim vrhovom pa je Hajdi na instagramu razkrila, da je nekoč bila zaljubljena v smučarja Jureta Koširja.

Prav na Krvavcu se je zgodilo, da ga je končno srečala v živo. Stare iskre požara najbrž niso vnele, je bila pa srečanja zelo vesela in tudi skupno fotografijo sta končno naredila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta