Drama: V 231 lokalih prepovedali skladbo Last Christmas

D.Ži
14.12.2018 13:35

Napovedan pogrom nad eno največkrat predvajanih božičnih skladb na svetu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Youtube

Barska veriga Fuller's, s sedežem v Veliki Britaniji, je napovedala popolno prepoved predvajanja zimzelene božične skladbe Last Christmas v izvedbi skupine Wham!. Obljubljajo, da do polnoči 25. decembra, skladbe ne bo slišati v nobenem od njihovih 231 lokalov. In to ne zato, ker lastniku podjetja skladbe ne bi bila všeč. Krivdo nosi britanski radio Absolute Radio, kjer so se prvi odločili v adventnem času drastično zmanjšati število predvajanj te skladbe. Poslušalce pozivajo, naj sodelujejo pri pogromu nad skladbo, ki so ga poimenovali kar Whamageddon. Postavili so tudi izziv: komu bo uspelo preživeti december brez kakršnega koli stika z Last Christmas. Težka bo.
{embed_youtube}https://youtu.be/E8gmARGvPlI{/embed_youtube}
Predstavnik za stike z javnostjo pri barski verigi je za The Sun povedal: "Smo veliki ljubitelji Absolute Radia in podpiramo njihovo akcijo. Iz vseh naših seznamov predvajanj smo skladbo že odstranili. Če se bo pesem vendarle odvrtela, bomo vsem v lokalu častili pijačo."
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta