Dragojević je bil zvezdnik, ki svoje kariere nikoli ni gradil na škandalih

Boris Homovec
30.07.2018 10:10
V nedeljo zjutraj je izgubil boj z rakom.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast
Oliver Dragojević
“Ob tej priložnosti bi rad omenil človeka, ki je zaznamoval pol stoletja mojega življenja. To je moj skladatelj Zdenko Runjić, ki ga na žalost ni več med nami. Okrog mene se je nabralo ogromno dobrih ljudi, a tokrat zaradi bolezni žal ne morem biti z vami. Kot otrok sem si želel igrati in peti, a te sanje so se nekako pretrgale. Pozdravljam vse dobre ljudi, ki mi stojijo ob strani in me podpirajo v tej krizi. Zdi se mi, da bo še čas za igranje in petje, in če se stanje izboljša, bo vse v redu. Ob meni so člani moje družine in vsi tisti, ki so mi skušali olajšati to pot, predvsem vse osebje splitske onkologije. Želim si, da bi se to moje potovanje skozi življenje nadaljevalo. Uživajte, saj »ča je život vengo fantažija”.
Gibonni, Petar Grašo, Goran Karan, Mladen Badinovac
Giuliano

Za koncert ponujali do sto tisoč evrov

Tereza Kesovija

Nikoli v središču škandalov

Fausto Leali

Namakal je svoj trnek in lepo mu je bilo

Davorja
Damirja
Dina
Vesno
“Ko so nekoč nekega ribiča vprašali, zakaj ne kupi več trnkov, da bi ujel več rib, si z zaslužkom kupil še kakšno mrežo, pa potem barko, da bi ujel še več in bi drugi delali zanj, je ta odgovoril: ‘Mah, jaz le namakam svoj trnek in lepo mi je.’ To je moja filozofija. Ko pa mi je najteže, se vedno vrnem k svojemu klavirju.”
Članek je bil objavljen v reviji Obrazi.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta