Dobrodelni koncert za bolnega Viljema Julijana

S. J.
05.09.2018 06:04
V ljubljanskih Križankah se bodo 11. septembra zbrali vsi, ki jim ni vseeno ob tragediji družine glasbenika Soul Grega. Njihov ljubljeni fantek je namreč neozdravljivo bolan.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Glasbenik s sinom Viljemom Julijanom, ki mu lahko na pomoč priskočite 11. septembra v Križankah.
osebni arhiv
Nina Pušlar, Maja Keuc – Amaya, Nuša Derenda, Isaac Palma, Werner, Rebeka Dremelj, Saša Lendero, Samuel Lucas, Nermin Puškar, KiNG FOO, Marko Vozelj, Manca Špik, Matevž Šalehar – Hamo
Soulgreg Artist & Biglights Band
Boštjan Romih
Ajdo Bezenšek Špetič
Viljema
Julijana
Nejca Jelena
“Za koncert sem se odločil, ker že dve leti od blizu spremljam to tragično situacijo in iz prve roke vem in vidim, kaj prestajata Grega in Nina, kako nepredstavljivo zahtevno jima je, kako težka je ta situacija v vseh vidikih, psihičnem, čustvenem in tudi materialnem, hkrati pa sta kljub temu tam, da želita pomagati drugim in da sta v ta namen celo ustanovila Sklad za otroke z redkimi boleznimi in zbirala donacije zanj,”
“Ker je Grega glasbenik in ker je Nina pevka, vem, da jima lahko prav z glasbo, koncertom damo največjo podporo, prav tako pa lahko tako izkažemo vrednost življenja Viljema Julijana in ozavestimo to, kar nas uči – da sta v življenju najbolj pomembna ljubezen in ljubeč odnos.«
Članek je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta