Če obljubijo, da bodo šle na volitve, jim erotična trgovina pošlje spolno igračo

Gr.G.
05.10.2020 13:40

Akcijo, s katero želi lastnik erotične trgovine spodbuditi ženske v ZDA, da bi čez približno mesec dni obiskale volišče, je 60-letnik poimenoval "veliki ameriški orgazem".

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Neka trgovina z erotičnimi pripomočki v Montani je pričela z neobičajno akcijo spodbujati Američanke, da bi šle na predsedniške volitve novembra letos. Tistim ženskam, ki se zavežejo, da se bodo volitev udeležile, pošljejo za nagrado brezplačno igračo za popestritev spolnega življenja.

Reuters

Lastnik trgovine Erotique in Bozeman Billy McWilliams je pojasnil, da namerava razposlati kakšnih 2200 vibratorjev, ženske pa bodo lahko izbrale izdelek rdeče, bele ali modre barve. 60-letnik ob tem dodaja, da ne favorizira niti republikancev niti demokratov. "Ne gre za republikanski, niti za demokratični orgazem. Gre za ameriški orgazem," je izjavil po pisanju The Independent. 

Poslane vibratorje bo opremil z nalepkami, na katerih bo pisalo: "Prišel sem in sem volil" ("I came and I voted", v izvirniku). Cena posameznega vibratorja znaša nekaj manj kot 13 dolarjev, McWilliams pa je prepričan, da v teh stresnih časih vsakdo potrebuje majhen ali močnejši vrhunec za lajšanje stresa v času pandemije novega koronavirusa. Akcijo je poimenoval Great American Orgasm (veliki ameriški orgazem), 400 izdelkov pa je že zamenjalo lastnika. 

EPA

Ob tem, da gre po prepričanju McWilliamsa za posebej pomembne volitve za demokracijo, pa je izpostavil tudi dejstvo, da imajo ženske precej manj orgazmov kot moški. Štirinajst odstotkov žensk v ZDA po ocenah sploh še naj ne bi doživele vrhunca. "Mnoge ženske si vibratorja ne bodo nikoli same kupile, ker si ne želijo tega izdatka imeti zabeleženega na kreditni kartici," je še pojasnil lastnik trgovine z erotičnimi pripomočki, ki spolno igračo opisuje kot diskretni izdelek, ki ga nikakor ne smemo obsojati, saj lahko življenje žensk bistveno izboljša. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta