(VIDEO) Trenutki intime na spletu: Prizore Ane Klašnje v savni videlo več tisoč ljudi

D.Ži
07.11.2023 11:34

Baletna solistka in žirantka šova Slovenija ima talent se je za svoje spletne sledilce posnela tam, kjer se večina ljudi niti v sanjah ne bi snemala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Klašnja je nedavno v posebnem televizijskem prispevku spregovorila tudi o standardih vitkosti v baletnem svetu.  
Profimedia

Eden od razlogov, zakaj se mnogi zadnje tedne veselijo nedeljskih večerov, je tudi ta, da lahko spet v vlogi žirantke šova Slovenija ima talent na Pop TV gledajo Ano Klašnja. Ta je v odločanju o usodi kandidatov že izurjena, in tako sproščene, navihane in vživete v šov je še nismo videli. Iz tedna v teden navdušuje tudi z modnimi podvigi, ki jih zanjo izberejo stilisti. 

Baletna solistka je pred dnevi v posebnem televizijske prispevku o prehranskih motnjah in samopodobi spregovorila tudi o strogih kriterijih v svetu baleta. Dejala je, da je v baletni dvorani vedno predebela, v resničnem svetu pa za mnoge preveč vitka. Ni skrivnost, da za svoje telo zelo skrbi, kar dokazuje tudi posnetek, ki ga je objavila na svojem instagramovskem profilu. Vidimo, da si je Ana privoščila sproščanje v priljubljenem bohinjskem hotelu, kjer je obiskala savno.

Na presenečenje mnogih je ta trenutek intime delila s svojimi 70 tisoč sledilci. Prizori Ane, ovite v brisačo, so poželi veliko komplimentov. Mnogi hvalijo njeno postavo. "Prekrasno telo in postavo imaš in si najlepša izmed vseh žirantov in žirantk," ji sporoča sledilec. Ne manjka niti tistih, ki bi se ji v savni radi pridružili. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta