(VIDEO) Ana Klašnja je pokazala nove kopalke. Pa je opazila tudi, kako poredno prosojne so na nekaterih delih?

D.Ži
19.07.2023 09:33

Naša lepa balerina in televizijska žirantka je poletno dekle, ki zadnje dni kopalna oblačila pomerja kot za stavo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Poletje je lep, a za marsikoga tudi precej stresen čas. Kakor koli prijetno je že na plaži, misel na to, da se moramo na njej razgaliti pred kupom neznancev in se v žgočem soncu pokazati takšni, kot v resnici smo, je lahko tudi tesnobna. No, teh težav zagotovo nima naša čedna balerina Ana Klašnja, ki je skozi desetletja plesa svojo baletno postavo izklesala do potankosti. Hkrati žirantka šova Slovenija ima talent, ki napoveduje vrnitev na male ekrane, obožuje poletje, zato v tem delu leta resnično uživa, kar lahko razberemo tudi iz pozitivne energije polnih fotografij, ki jih objavlja na družbenih omrežjih. Rada pokaže tudi zanimive nove modele kopalk, ki jih vsake toliko odkrije.

Videli smo jo že v marsičem, tudi dvodelnih kopalkah, čeprav zadnje čase rada izbira tudi enodelne, ki so nasploh že nekaj let vzhajajoči poletni modni trend. Tokrat nas je presenetila s posnetkom, na katerem nosi črne enodelne, ki jih zaznamuje zelo pogumen dekolte, ki na plaži ali ob bazenu poglede krade kot za stavo.

Tisti, ki so si posnetek ogledali zelo podrobno, so opazili tudi, da je blago kopalk nekoliko prosojno, kar pomeni, da je tu in tam skozenj tudi kaj pokukalo. Všeč nam je tudi njen zelo poletni klobuk.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta