(FOTO) Je nehote razkril preveč? Boštjan Romih še pred ločitvijo povedal resnico o svoji ženi Lari in prepirih

A.L.
01.05.2024 08:49

Veljala sta za enega bolj harmoničnih in trdnih parov na slovenski sceni, kaj je šlo tako zelo narobe, pa vesta le onadva.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Letos bi morala praznovati 20. obletnico najbolj romantičnega dneva svojega življenja, a njuni poti sta se pred časom razšli. Sredi letošnjega marca je javnost presenetila novica, ki je ni pričakoval nihče. Priljubljeni televizijski voditelj Boštjan Romih in žena Lara Romih se ločujeta, je takrat pisala revija Suzy, on pa je novico potrdil tudi za Slovenske novice. Veljala sta za enega bolj harmoničnih in trdnih parov na slovenski sceni, kaj je šlo tako zelo narobe, pa vesta le onadva.

Že pred časom pa je za revijo Jana voditelj povedal svojo slabo lastnost. Kot priznava, je hitre jeze, zaradi česar v tistih trenutkih doma ni bilo prijetno. "Takrat pravijo, da se cela hiša strese in da se vsi ustrašijo. V večini primerov na to nisem prav nič ponosen, saj vsaka burna reakcija pomeni predvsem šibkost tistega, ki se je tako odzval. Je pa tudi Lara kot Primorka temperamentna in ji besed in argumentov preprosto ne zmanjka, ima tudi ogromno energije in se ji vedno ljubi živahno argumentirati," je takrat o svoji ženi povedal Boštjan Romih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta