Nova ločitev na slovenski sceni: Tinkara Kovač se je že izselila iz hiše, v kateri je živela z možem in hčerkama

D.Ži
22.05.2024 14:40

Čisto potiho se je izpela še ena ljubezenska zgodba na slovenski sceni. Naša priljubljena pevka se je s hčerkama odselila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tinkara Kovač in Matej Mljač sta se razšla že pred meseci, a brez večje medijske drame. 
Tomaž Primožič

Kar nekaj ločitev je te dni v teku na slovenski estradni sceni, še najbolj je odmevala novica, da je razpadel zakon Boštjana Romiha, precej manj opazno pa se je medtem očitno izpela še ena ljubezenska zgodba. Kot piše revija Lady, se ločuje tudi Tinkara Kovač

Tinkara Kovač je z družino živela v Lokvi na Krasu, hišo je zasnoval kar njen partner. 
Epa

45-letna pevka, nekdanja evrovizijka, naj bi se že pred časom izselila iz hiše, kjer je živela skupaj z možem, arhitektom Matejem Mljačem. Izselila naj bi se že pred enim letom, z njo pa tudi hčerki, Alma in Gala, piše Lady. Tinkara je sicer z družino živela v Lokvi na Krasu, hišo je zasnoval kar njen partner. Pevka o svojem zasebnem življenju nikoli ni rada govorila, zato ne gre pričakovati, da bo o vzrokih za ločitev kadarkoli spregovorila, a prav prijetno obdobje to zanjo zagotovo ni bilo.

Bivša zakonca naj bi, kot piše revija, v korektnih odnosih ostala tudi zaradi otrok. Morda bo bolečo izkušnjo čez čas prelila v glasbo, nenazadnje naj bi jeseni načrtovala večji koncert, posnela naj bi tudi duet z znanim rokerjem. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta