(VIDEO) Mojca Mavec je razkrila, kako je praznovala 50 let. Seveda ni šlo za običajno slavje ...

11.01.2024 10:21

Pravijo, da so leta le številka, pa vendar so polna prelomnic. Naša priljubljena voditeljica se je odločila svoje zdravje postaviti na prvo mesto.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mojca Mavec je svojih petdeset proslavila večkrat, tudi na snemanju za program DORA.
TVS/Katja Kodba

Življenjske prioritete se skozi leta spreminjajo, odraščamo, zorimo, lekcije se vrstijo in ni zmeraj lahko. Ljudje prihajajo in odhajajo, mnoga slovesa so nevzdržno težka, a neizbežna. Z vsem tem se je v življenju srečala tudi Mojca Mavec, priljubljena televizijska voditeljica in svetovna popotnica. Njene oddaje Čez planke v programsko-produkcijskem načrtu za leto 2024 na TV Slovenija ni, odneslo jo je varčevanje, kljub temu pa najslavnejši televizijski rdečelaski pri nas ne manjka izzivov. 24. oktobra je, verjeli ali ne, praznovala 50 let. V zelo dobri formi je, zdi se, da se je čas ne tiče, mnogim gledalcem se zdi brezčasna. Kako je proslavila abrahama, je nedavno razkrila na svojem Instagramu. 

"50. rojstni dan sem praznovala večkrat. Prvič na setu snemanja nove kampanje za DORO, program za zgodnje odkrivanje raka dojk, ki je najpogostejša oblika raka pri ženskah. Letno jih v Sloveniji zboli skoraj 1.600, večina po 50. letu. V program DORA so vključene vse ženske med 50. in 69. letom v Sloveniji, ki jih vsaki dve leti povabijo na rentgensko slikanje dojk," je zapisala. Skrb zase je tako postavila na prvo mesto. Da ima zgodba z DORO globlje ozadje, postane jasno ob branju intervjuja, ki ga je dala za revijo Onaplus. 

"V smrti moje mame je bilo nekaj lekcij za moje življenje. Morda je najpomembnejša ta, kako ne želim končati. Prezgodaj in preboleče," je tam dejala. Potovanja bodo zmeraj neločljiv del njenega življenjskega sloga, načrti se že nizajo, tako je pred dnevi svoje sledilce povabila na potovanje po deželah ob Baltiku, zelo sveži so še vedno spomini na obisk Indije. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta