(FOTO) Prijetno toplo tudi spodaj brez? Mojca Mavec z žgečkljivo fotografijo razburkala domišljijo oboževalcev

D.Ži
07.12.2022 10:24

Naša priljubljena voditeljica rada predstavlja trendovske modne kose, a tokrat je stavila na manj. Bistveno manj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Mojca Mavec je najbolj znana potepinka v državi, odkrivanje daljnih in bližnjih destinacij polni njeno dušo, a se odlično počuti tudi doma. Ne vemo, kje je nastala njena zadnja fotografija, je pa jasno, da se na njej počuti zelo domačno, prijetno in sproščeno. Ljubiteljica mode rada med vodenji nosi zanimive modne kose, tudi kakšen trend je že pomagala sprožiti, a tokrat je stavila na princip "manj je več". Pravzaprav domišljije svojih oboževalcev še nikoli ni tako intenzivno razdražila kot zdaj, ko je pozirala v črnem topu. In tu se naštevanje oblačil tudi konča. 

"Nižje temperature v pisarnah in hotelih, višje cene povsod ... A vendarle so kraji, kjer mi je prijetno in toplo," je zapisala priljubljena voditeljica in sprožila ugibanja, ali je na fotografiji brez spodnjih hlač. Pokazala je svoje lepe noge in priznati je treba, da ji tudi seksi poziranje zelo leži.

Tudi brez spodnjic ji je očitno prijetno toplo, vsaj toliko kot je pri srcu njenim oboževalcem ob pogledu na ta prizor. Skrivnost, ali ima na sebi še kaj, razen majice z dolgimi rokavi, pa poznata le ona in fotograf(inja).

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta