(VIDEO) Ste videli, v kako lepem stanovanju živi Mojca Mavec? Morda se boste zaljubili ...

D.Ži
02.02.2022 11:00

Naša priljubljena TV-voditeljica je srečna podnajemnica v središču Ljubljane, ki poleti od tam ne odpotuje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Znani Slovenci so pogosto pripravljeni govoriti o marsičem, ko pa beseda nanese na obisk njihovega doma, pa hitro stopijo korak nazaj in vrata ostanejo zaprta. Ne gre jim zameriti, saj je zasebnost v času vsesplošnega voajerstva dragocenejša kot kadarkoli. Mojca Mavec, priljubljena televizijska potepinka in jutranjica, ni ena tistih zvezdnic, ki o svojem zasebnem in intimnem življenju razpravljajo v nedogled, zato smo bili toliko bolj presenečeni, ko je v svoje stanovanje spustila kamere oddaje Ambienti na TV Slovenija. In hvaležni smo ji za to, saj je njen svet res očarljivo pisan in navdihujoč.

Znano je, da je že pred leti prodala svojo nepremičnino in da je danes v centru prestolnice podnajemnica. Njene prioritete so drugje in niso zmeraj v skladu s tradicionalno slovensko strastjo do kupovanja hiš in stanovanj.

V intervju za revijo Zvezde Lady je med drugim povedala: "Res nisem tradicionalna Slovenka, saj nekako ne razmišljam tako kot večina. Nimam svojega avtomobila, a se kljub temu znajdem in sem mobilna. Pred leti sem prodala svojo nepremičnino in živim v najetem stanovanju. Veliko mi pomeni, da živim v središču mesta, kjer se vedno nekaj dogaja, in center Ljubljane je res nekaj posebnega. Ne hodim na dopust poleti kot večina Slovencev in raje ostanem v Ljubljani." 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta