(VIDEO) Dober dan! Maraaya z razigrano skladbo: “Želela sva ustvariti himno za vse, ki verjamejo v moč dobrega začetka"

D.Ži
15.10.2024 13:53

Skladbo posvečata tistim, ki vstanejo s pravo nogo in vedo, da lahko tudi najtežji trenutki postanejo priložnost za novo zmago.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pesem, pravita Raay in Marjetka, je namenjena vsem, ki ne zamudijo priložnosti za srečo.
Neo Visuals

Po 'Zlati ribici' in duetu 'Tu' z Luko Basijem Maraaya eter in splet napadata s še eno sončno skladbo 'Dober dan'. Že kmalu pa pride tudi čisto nov album in kup zelo raznolikih koncertov, s katerimi bosta popestrila jesen in zimo.

"Občutek, ko zjutraj vstaneš, odpreš okno, vdihneš svež zrak in veš, da te čaka čudovit dan," opisujejo poslušalci novo skladbo.  In dodajajo: "To je komad, ki ga želiš imeti na 'repeat' že od prve sekunde jutra!"

“Pesem je kot alarm za srce, ki ga spravi utripati v frekvenci dobre volje takoj, ko se zbudiš,” razlaga Marjetka. “Želela sva ustvariti himno za vse, ki verjamejo v moč dobrega začetka. Tudi, če se vmes pojavi kakšna ovira, dvigneš glavo, se nasmehneš in si rečeš: 'Danes bo dober dan – gremo akcija!'”

Pesem, pravita Raay in Marjetka, je namenjena vsem, ki ne zamudijo priložnosti za srečo. Tistim, ki vstanejo s pravo nogo in vedo, da lahko tudi najtežji trenutki postanejo priložnost za novo zmago. 'Dober Dan' je po njunem oda majhnim zmagam in velikim sanjam, je opomnik, da je tvoj nasmeh najmočnejše orožje.

Neo Visuals

“Dober dan je takrat, ko seješ smeh, ljubezen, objeme in dobro voljo okrog sebe. To je pesem za vse, ki verjamejo, da je življenje prekratko za slabe dni. Karkoli pride, spustiš skozi roke in greš naprej,” pravi Raay, ki verjame, da prav vsak dan nosi v sebi kanček čarobnosti – le najti jo je treba.

Neo Visuals

Potem, ko sta poslušalce osvojila z uspešnicami, kot so '1000 let', 'Drevo', 'Nebesa' in 'Le ob tebi', ter z nepozabnimi dueti, kot so 'V naju še verjamem' (z Janom Plestenjakom), 'Darilo' (z Modrijani) ter 'Življenje' (s Kvatropirci), ki sta jih zbrala na svojem prvem albumu 'Pesmi, ki jih piše življenje', sta Maraaya letos že pričela nizati sveže pesmi. Poletna uspešnica 'Zlata ribica' in duet z Luko Basijem 'Tu', ki sta hitro osvojila radijske valove in splet, sta odlično pripravili teren za novo ploščo in razgibano koncertno turnejo Preprosto & čarobno 2024-2025.

Neo Visuals

Video za novo pesem je po 'Zlati ribici' drugi v trilogiji spotov, ki sta jih Maraaya v začetku poletja posnela v Španiji.

'Dober Dan' pa ne odpira le nove pozitivne frekvence – z njim Maraaya najavljata tudi novo koncertno turnejo, s katero se vračata na odre po vsej Sloveniji. Na njej pa bosta z oboževalci delila še več novih pesmi, ki napovedujejo izid novega albuma. Album bo prežet s svežino, energijo in tudi zgodbami, ki znajo marsikoga presenetiti.

Neo Visuals

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta