(VIDEO) Kakšen prestiž! Marjetka in Raay pokazala apartma na Korčuli, cena za eno noč je vrtoglava

A.L.
12.07.2024 10:26

Marjetka in Raay sta s sledilci na Facebooku delila notranjost njunega razkošnega apartmaja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Številni znani Slovenci te dni preživljajo dopust na hrvaški obali in med njima sta tudi Marjetka Vovk in Raay, ki ustvarjata pod imenom Maraaya. Par se skupaj s sinovoma že vrsto let vsako poletje vrača na Korčulo, tokrat so jima družbo delali tudi glasbeni prijatelji, med njimi Rok Piletič in Luka Basi. Raay je prav med letošnjim morskim oddihom dopolnil 40 let, zato je poseben dan proslavil v družbi družine in prijateljev.

Marjetka in Raay sta s sledilci na Facebooku delila tudi notranjost njunega razkošnega apartmaja, ki sta ga izbrala že peto leto zapored. Gre za apartma na korčulskih gričih (Korčula Hills), ki velja za prestižno počitniško naselje v kraju Žrnovo na otoku Korčula. Cosmopolitan ob tem poroča, da nočitev v takšnem apartmaju stane okoli 800 evrov.

Sicer pa paru vsako leto na morju družbo dela tudi podjetnica in spletna vplivnica Hajdi Korošec Jazbinšek in njen mož Urban Jazinšek ter njuna sinova Dante in Evan. Tudi oni že vrsto let počitnikujejo v tem počitniškem naselju.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta