(FOTO) Čas zanjo teče drugače: Se še spomnite voditeljice Periskopa? Tako je videti danes ...

A.L.
09.05.2023 10:18

Njen obraz so mnogi pogrešali na malih ekranih. Zdaj se jim je želja vsaj delno uresničila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Gotovo se še spomnite Blažke Müller, lepe voditeljice, ki je nekoč na javni televiziji vodila številne oddaje v razvedrilnem programu. Nato je nekaj časa nismo videli, posvečala se je drugim stvarem, zdaj pa se vrača na male ekrane. In oboževalci so navdušeni.

Blažka v vmesnem času nikakor ni počivala, posvetila se je akademskemu delu, danes je uspešna prevajalka in predavateljica na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Kljub temu so njen obraz mnogi pogrešali na malih ekranih. In zdaj se jim je želja po njeni vrnitvi vsaj delno uresničila. Postavna temnolaska se je pojavila v oddaji Kolo sreče. Na svojem Instagramu je že objavila delček zakulisja in mnogi so lahko videli, da se voditeljica v vsem tem času ni niti malo spremenila. Še vedno ima tudi veliko občutka za modo. Za oddajo je izbrala čudovito pastelno roza obleko, dodala salonarje v enaki barvi in navdušila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta