Veselo pričakovanje na TV Slovenija: Ena najbolj simpatičnih voditeljic je noseča. In rodila bo kmalu

D.Ži
18.01.2023 11:04

Spretna stilistka jo oblači tako, da smo njen vse bolj zaobljeni trebušček skoraj prezrli.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Veselo pričakovanje na Kolodvorski in skoraj smo ga prezrli, saj svoje nosečnosti televizijka ni obešala na veliki zvon. Že kar nekaj časa je noseča simpatična voditeljica Panorame Liza Praprotnik, ki se je televizijski gledalci spomnijo tudi po navihanem in pozitivne energije polnem napovedovanju vremena v oddaji Dobro jutro.

No, spomnijo se je tudi bralci tiste slovenske revije, za katero je pred leti odvrgla oblačila, pa tudi gledalci serije Ja, Chef!. Nosečnost je potrdila za Žurnal24, kjer je povedala tudi, da je vedno mislila, da bo imela dva fantka, kot so ji nekoč prerokovali, a pod njenim srcem raste deklica. 

Dojenčica bo na svet prijokala že marca, da pa je njena nosečnost ostala tako dolgo neopažena, gre pripisati spretnim rokam njene stilistke. 

Glede na to, da dojenček prihaja že čez nekaj tednov, priprave na prihod hčerke seveda tečejo na polno. Želimo ji prijetno odštevanje! 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta