(FOTO) Slavni 91-letni milijarder ima že novo mlajšo punco, ki ga tolaži po ločitvi od četrte žene

D.Ži
18.01.2023 09:23

Amorjeva puščica je spet zadela razvpitega medijskega tajkuna, ki je še lani bil poročen z Jerry Hall.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Manj kot šest mesecev je minilo, odkar se je razpletla ločitev medijskega mogotca Ruperta Murdocha od njegove četrte žene Jerry Hall. Srčne rane si je milijarder medtem očitno že uspešno zacelil, saj so ga že posneli, kako uživa na počitnicah s svojim novim dekletom.

Profimedia

91-letnika so na Barbadosu opazili s 66-letno Ann-Lesley Smith, nekdanjo policijsko kaplanko in vdovo ameriškega zvezdnika kantri glasbe Chesterja Smitha. Golobčka sta se spoznala novembra lani, paparaci pa so ju zdaj fotografirali na plaži, kjer je Ann-Lesley nosila rumen bikini. Na eksotični otok naj bi prispela na povabilo britanskega milijarderja Anthonyja Bamforda.

Svoje ženske rad pelje na Barbados, tudi Ann Lesley Smith je z njim plavala v Karibskem morju.
Profimedia

Ann-Lesley je leta 1980 diplomirala. Preden se je poročila s pokojnim pevcem, ki je imel v lasti kar 13 televizijskih postaj v Kaliforniji in Oregonu, je bila v prisilnem zakonu, ki jo je, kot je nekoč rekla, pripeljal do tega, da je našla boga in postala policijska kaplanka v Kaliforniji.

Profimedia

Danes dela kot voditeljica na lokalnem radiu in ne skriva, koliko ji pomeni vera.

Profimedia

"Ko sem začela hoditi po božji poti, so se mi reči tega sveta zdele nesmiselne," je Ann-Lesley American povedala za Christian Broadcasting Network.

Profimedia

S pokojnim možem sta leta 2005 izdala album "Captured by Love", tri leta kasneje pa je on umrl za srčnim infarktom v starosti 78 let.

Profimedia

Rupert ima za sabo štiri zakone, bil je poročen z nekdanjo stevardeso Patricio Booker med letoma 1956 in 1967 ter novinarko Anno Torv med letoma 1967 in 1998.

Profimedia

Nato se je poročil z 38 let mlajšo podjetnico Wendy Deng, a je leta 2013 vložil zahtevo za ločitev. Jerry Hall je lani julija vložila zahtevo za ločitev, on pa je pohitel z iskanjem nove ljubezni.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta