Šok za gledalce: Bine Volčič ne bo več sodeloval v Masterchefu, povsem iskreno je povedal, zakaj zapušča šov

D.Ži
28.09.2023 09:29

Eden najstrožjih, pa tudi najbolj priljubljenih kuharskih sodnikov pravi, da ga ob odhodu kar malo stiska.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Letos poleti sva z ženo Katarino začela na Goričkem na polno kulinarično razvajati goste in zato bo morala moja televizijska duša dati prednost najinemu Posestvu Monstera."
Pop TV

Še preden so se prižgale pečice 10. sezone šova Masterchef Slovenija, je produkcijska ekipa presenetila z zelo nepričakovano novico, ki je nekatere gledalce razžalostila. Iz šova se poslavlja Bine Volčič, eden najstrožjih, a hkrati tudi najbolj priljubljenih sodnikov. 

"Ekipa, ki ustvarja šov, se je skozi leta veliko naučila, še več pa so se iz kuharskih izzivov naučili gledalci Pop TV. Ustvarjalci šova poglobljeno razmišljajo o novih nalogah, preizkušajo recepte, snujejo zabavne in čustvene trenutke, ki pokažejo tekmovalce in sodnike v njihovi najbolj iskreni podobi," pravijo na naši največji komercialni televiziji. "V preteklih devetih letih, 274 snemalnih dneh, več kot 1000 padlih klapah je bilo neskončno objemov veselja, poskakovanja po stopnicah na balkon zmagovalcev, bilo pa je tudi veliko solza," dodajajo.

V prvih treh sezonah so jedi ocenjevali Alma Rekić, Luka Jezeršek in Karim Merjadi, zadnjih šest sezon so tekmovalce spodbujali, jim svetovali in jih ocenjevali Luka, Karim in Bine. Po šestih sezonah in 165 posnetih oddajah Bine zapušča mesto sodnika. 

"Letos poleti sva z ženo Katarino začela na Goričkem na polno kulinarično razvajati goste in zato bo morala moja televizijska duša dati prednost najinemu Posestvu Monstera. Žal sočasno snemanje oddaje MasterChef Slovenije tudi zaradi oddaljenosti ni mogoče, saj se že od srede v kuhinji pripravljamo na prihajajoči 'Vikend oddih' ali na kuharske dogodke 4x4. Ker se po šestih sezonah snemanja ni enostavno posloviti, me kar malo stiska in bom zagotovo zelo pogrešal moja somentorja Luko in Karima, pa tudi kamere in celoten televizijski adrenalin," ob svojem slovesu pravi Volčič.  "Bom pa sedaj imel čas spremljati oddajo. Prav zanima me, kakšni bodo letošnji tekmovalci in prepričan sem, da jih za štedilniki MasterChef kuhinje čakajo zanimivi izzivi. Želim jim vrhunsko 10. sezono – naj zmaga najboljši!" dodaja.

Na Pop TV pravijo, da bodo Bineta vsi pogrešali in mu privoščijo mnogo uspehov. O njegovem nasledniku pa bodo javnost še obvestili. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta