Potem ko ga je osupnila s sladico, je Bine Volčič s tekmovalko naredil nekaj povsem nepričakovanega

D.Ži
09.06.2023 11:11

Lahko bi vse skupaj imelo okus po milu, a je Zala z zahtevno dišavnico zelo spretno rokovala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zala Pungeršič vse bolj velja za največjo favortiko aktualne sezone slovenskega Masterchefa.
Pop Tv

Oddaja Masterchef Slovenija se počasi bliža vrelišču in kažejo se prvi favoriti za končno zmago. Kot zvezda repatica je v zadnjih tednih zažarela 23-letna Zala Pungeršič, ki je v pogovoru s sodnikom Luko Jezerškom dala jasno vedeti, da svojo prihodnost vse bolj vidi v kulinariki in organizaciji dogodkov. Prava uspešnica je bila tudi njena sladica, v kateri je morala uporabiti sivko. Sodniki so med pokušanjem krožnik skoraj polizali. 

Priznala je, da sladice sicer niso njeno priljubljeno področje, a je z intenzivno sivko zelo spretno rokovala. Njen okus je vpletla v sladoled, ki ga je dopolnila z mlečno ajdovo kašo in citrusi z medom. Lahko bi imelo okus po milu, a je pri doziranju dišavnice zadela pravo mero. Da je pripravila genialno sladico, je dejal sodnik Karim. "Tole je božansko. Kapo dol,"  je dodal Bine, ki je Zalo nato galantno pospremil na balkon, namignil pa ji je tudi, da bo njeno idejo najverjetneje ukradel. 

"Sem optimistka, ki na življenje, včasih malo naivno, vedno gledam s svetle strani. Gotovo nisem ena tistih, ki ima natančno določene cilje, večkrat se preprosto prepustim toku in plavam, kamor me nese. Vsako priložnost, ki mi je dana, izkoristim – večkrat tudi brez premisleka. Ni me strah izzivov in novih preizkušenj. Iznajdljiva in prilagodljiva v vsakem okolju in v vsaki situaciji. Tisti žar v očeh mi dajejo ljudje, s katerimi se obdajam – njihove zgodbe in kultura. Vedno sem rada v dobri družbi, kjer me poznajo kot energično, empatično, zgovorno in vedno lačno," je ob vstopu v šov povedala Zala iz Šmarjeških Toplic. In kdo bo letos slavil v priljubljenem kuharskem šovu?

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta