(FOTO) Sanjsko: Ko boste videli hišo Bineta Volčiča na Goričkem, boste ostali brez besed

A.L.
09.05.2023 09:51

Hiša Bineta Volčiča je videti sanjsko, uresničujejo se tudi njegove kulinarične sanje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Zdi se, da kuharski mojster in sodnik v priljubljeni oddaji Masterchef Slovenija Bine Volčič živi svoje sanje. Že pred časom je urbano okolje zamenjal za idilo Goričkega. Potem ko je v središču Ljubljane zaprl bistro Monstera, je skupaj z družino svoj novi dom našel v kraju Motovilci, ki mu je, kot vse kaže, močno prirasel k srcu. Le redko se zgodi, da deli kakšen utrinek iz svoje zasebnosti, a zdaj je naredil prav to. Na Instagramu je objavil fotografijo, na kateri mu družbo delata njegova žena Katarina in glasbenik Vlado Kreslin. V ozadju pa se lepo vidi tudi njihova velika hiša z bazenom, nad katero so sledilci naravnost navdušeni.

Na Facebooku pa je kuhar pokazal še en del svoje zasebnosti. Vse kaže, da so se njegovi načrti začeli uresničevati. Objavil je fotografijo kuhinje, kjer bodo izpod njegovih rok nastajale kulinarične dobrote. 

"Po enem letu, odkar smo se preselili v 'zeleni mir' Goričkega, vas lahko končno povabim, da skupaj skuhamo prijetno doživetje - midva s Katarino mu rečeva kar '4x4', saj štirje udeleženci pod mojo taktirko v štirih urah pripravijo 4-hodni meni za 16 gostov (vsak pripelje še tri svoje 'najdražje')," je med drugim zapisal Bine. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta