Mama na svoji slavni hčerki opazila nenavadno znamenje. Zdaj ta v svet pošilja pomembno opozorilo

D.Ži
16.10.2020 12:31

Molly-Mae Hague je prestala odstranitev sumljivega znamenja in se odločila svoje spletne sledilce podučiti o pomenu samopregledovanja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Britanska zvezdnica resničnostnih šovov Molly-Mae Hague je v javnost poslala posebno opozorilo. Tako se je odločila, ko so ji zdravniki morali odstraniti potencialno nevarno znamenje na levi nogi. "Pred približno tremi tedni so mi svetovali, naj si dam odstraniti znamenje. Izvide sem dobila v manj kot tednu dni in vsekakor niso bili takšni, kot sem pričakovala," pravi 21-letnica. 

"Poskušala sem predelati te podatke, medtem ko sem bila prezaposlena z delom. Ni bilo lahko. Še vedno vam ne morem sporočiti končne diagnoze, saj postopek še poteka in čakam na rezultate analize. Zaenkrat poskušam zgolj ostati pozitivna," je sporočila preko Instagrama in dodala, kako zelo pomembno je, da smo na svoja kožna znamenja zelo pozorni. "Nikoli si nisem mislila, da se mi bo kaj takega zgodilo pri 21-ih. Zelo zastrašujoče je, vem pa, da moram svojo zgodbo deliti, da bi ljudi osvestila o tej situaciji. Zdravje mora biti na prvem mestu in vem, da ste nekateri od vas že šli skozi to. Rada bi, da se mi javite," je sporočila.

Razkrila je tudi, da je nenavadno znamenje prva opazila njena mama in to kar preko televizije, medtem ko je Molly sodelovala v šovu Love Island.

View this post on Instagram

One from the archives🌛

A post shared by MOLLY-MAE (@mollymaehague) on


View this post on Instagram

Fallen in love with Venice🕊

A post shared by MOLLY-MAE (@mollymaehague) on

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta