Hisense decembra postal št. 1 na svetu v prodaji televizorjev

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
14.02.2023 02:26

Hisense je decembra 2022 z 2,326 milijona TV aparatov prehitel Samsung ter se prvič povzpel na prvo mesto na svetu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

2. februarja 2023 je inštitut za tržne raziskave AVC Revo izdal mesečno poročilo o globalnem obsegu televizijskih pošiljk posameznih blagovnih znamk za leto 2022. Glede na poročilo je Hisense decembra 2022 z 2,326 milijona TV aparatov prehitel Samsung ter se prvič povzpel na prvo mesto na svetu.

Leta 2022 je Hisense po vsem svetu prodal 24,419 milijona TV aparatov, kar je predstavljalo 12,06 % globalnega tržnega deleža in jih uvrščalo na drugo mesto v svetu. Tudi čezmorske pošiljke Hisense TV so se v letu 2022 povečale za 12,2 % na letni ravni. Povečanje količine je bilo še posebej pomembno v Evropi, na Japonskem in na trgih v razvoju.

Arhiv naročnika

Med svetovnim prvenstvom v nogometu 2022 se je na obrobi igrišča na vseh tekmah bleščal slogan »Hisense TV, številka 1 na Kitajskem in številka 2 na svetu«.

S svojo zavezanostjo k zagotavljanju še več vrhunskih naprednih rešitev za svoje uporabnike pospešujejo napredek do globalno prepoznavne in cenjene blagovne znamke visoke vrednosti.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?