(VIDEO) Kaj se je dogajalo s Katayinim oprsjem na Planet TV?

D.Ži
26.03.2018 10:27

Ko so se celo snemalci odločili v prvi plan postaviti pevkin dekolte, je nekako postalo jasno, za kaj v tej oddaji dejansko gre.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv

Nov talentšov smo dobili slovenski gledalci. Nova zvezda Slovenije je na Planet TV v polnem teku in, kot kaže, bodo odkrili nekaj novih, izjemnih talentov. V oddaji, ki je trenutno sicer še v avdicijski fazi, žirirata Nuška Drašček in Natalija Verboten, tretji žirant je vsakič nekdo drug, v zadnji oddaji je to bil igralec Uroš Smolej.
Novi zvezdi Slovenije, v planetovskem slogu, sledi še komentatorska oddaja, skozi katero krmari ostrojezična in besedno sočna Jasna Kuljaj. In tukaj se zares zanimivi del večera dejansko začne. Zadnjo oddajo sta skupaj s Kuljajevo komentirali še Oriana Girotto, ki očitno predstavlja bolj umirjeno, preudarno tretjino zasedbe, in Kataya, ki se je v oddaji očitno odločila dati vse od sebe. Dobesedno. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bggta_2BSMU/?taken-by=katayaxx{/instagram}
Tu in tam sicer Kataya tudi komentira dogajanje v šovu, a zdi se, da se v glavnem ukvarja s svojo kariero. Tekom oddaje smo slišali vse o tem, zakaj ima očitno vsak, ki pet minut poje, več nastopov kot ona. Pri čemer je treba priznati, da je Kataya, občasna sinhronizatorka in nekdanja tekmovalka šova Znan obraz ima svoj glas, res dobra pevka.

Arhiv
Arhiv
Arhiv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta