(FOTO) Živi v šotoru in s strahom pričakuje zimo: Žalostno življenje nekoč ene najlepših manekenk

A.L.
05.10.2024 08:14

Danes živi na angleškem podeželju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekdanja manekenka Louise Glover (41), ki je nekoč živela v Playboyevem dvorcu in se zabavala z največjimi svetovnimi zvezdami, danes živi v šotoru. Čeprav je bila leta 2006 okronana za Playboyev model leta in je živela na razkošnem posestvu Hugha Hefnerja v Los Angelesu, se je njeno življenje kasneje popolnoma spremenilo.

Leta 2010 ji je zastalo srce, razlog pa naj bi bila operacija prsi, zaradi katere je dobila vsadke. Pet tednov je preživela v bolnici in okrevala, a njeno življenje nikoli več ni bilo enako.

Danes živi na angleškem podeželju, za The Sun pa se je razgovorila o skrbeh, ki jo pestijo pred prihodom zime in hladnega vremena. "Nimam družine, na katero bi se lahko zanesla," pravi nekdanja manekenka, ki je odraščala v rejniških družinah. "Poskušam ostati optimistična in kar najbolje izkoristiti situacijo, a je težko. Hitro se moram rešiti iz tega. Stvari se morajo spremeniti, še preden pride zima," je dejala.

Louise Glover se je z manekenstvom začela ukvarjati pri 20 letih in hitro pridobila mednarodno pozornost, imenovali so jo celo britanska Carmen Electra. "To so bili najboljši časi, kot nek drug svet. Nisem toliko razmišljala, družila sem se z največjimi imeni," se spominja časov, ko se je udeleževala zabav, na katerih so bili Leonardo DiCaprio, Matthew Perry in Paris Hilton.

Kmalu je sledila še selitev v Playboyev dvorec. "Imeli smo divje zabave," je povedala za The Sun. Kot razkriva, ji je bil Hefner zelo všeč, enako tudi ostale Playboyeve zajčice. "Bili smo kot družina."

Ko si je leta 2010 po dolgem okrevanju vendarle opomogla od srčnega zastoja, se je Louise posvetila delu fitnes modela, promovirala je zdrav življenjski slog. "Imela sem sklenjene pogodbe z velikimi blagovnimi znamkami, Nike me je sponzoriral," je povedala. Življenjski stroški so kmalu začeli postajati vse višji, zato se je komaj prebijala iz meseca v mesec. 

"Zdaj, ko sem starejša, je težko," priznava. "Še vedno delam nekaj promocijskega dela, vendar nočem delati ničesar pornografskega," je bila iskrena in ob tem pojasnila, da ima preveč samospoštovanja, da bi delala kot striptizeta ali se pridružila platformi OnlyFans. Namesto tega poskuša najti nove stranke za fitnes in poskuša zgraditi podjetje za sprehajanje psov.

Danes je njeno življenje daleč od glamurja, ki ga je bila vajena v mladosti. Poleg šotora, v katerem spi, ima še majhen štedilnik za kuhanje in dva termoforja za ogrevanje. "Na nek način se počutim bolj mirno, ko sem tukaj, ker imam manj skrbi," je povedala in dodala, da se kljub nezavidljivi življenjski situaciji najdejo posebni trenutki. "Včeraj zvečer sem, na primer, zavita v spalno vrečo opazovala zvezde." 41-letnica je prepričana, da se jo bo življenje kmalu obrnilo na bolje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta