(FOTO) V novi sezoni Masterchefa bo kuhala lepa 21-letna Štajerka, ki je skoraj postala mis Slovenije

D.Ži
29.02.2024 10:39

Še malo, pa bo v najslavnejši televizijski kuhinji pri nas spet zavrelo, med tekmovalci pa bo tokrat tudi nesojena lepotna kraljica.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Klara Šmigoc sanja o tem, da bi nekoč imela lastno slaščičarno. 
Pro Plus

Kmalu bodo pečice nove sezone Masterchefa Slovenija postale vroče, na Pop TV so že razkrili tekmovalce, ki se bodo spopadli v kuhinji desete sezone. Med njimi je tudi kak obraz, ki smo ga v medijih že zasledili. V bitko za 50.000 evrov se bo podalo 15 tekmovalcev, med njimi tudi 21-letna Klara Šmigoc iz Rogoze. Ime, ki ste si ga morda zapomnili ljubitelji lepotnih izborov, saj se je pred dvema letoma udeležila tekmovanja Miss Slovenije in bila ena od finalistk. 

Klara pravi, da so njena najljubša jed testenine. Rada ustvarja slaščice in širni Sloveniji želi predstaviti svojo strast, hkrati pa se želi v MasterChefu Slovenije še veliko naučiti. Je perfekcionistka, ki jedi preizkuša tako dolgo, dokler ji ne uspejo. Po koncu šova se vidi v dobri slaščičarni ali restavraciji, kjer bo pridobila še več dodatnega znanja. Pa na festivalih po Sloveniji, kjer bi razvajala brbončice obiskovalcev. Čim prej pa želi odpreti svojo slaščičarno z monoporcijskimi torticami. Njena idealna pustolovščina je z avtodomom, s katerim bi prepotovala ves svet. Med potovanjem bi se udeleževala raznih kuharskih tečajev in okušala lokalno hrano vsake države. V vsaki državi bi skuhala nekaj slovenskega in tradicionalnega, da bi lahko videli, kako bogato kulinariko ima Slovenija, tako je povedala v svoji predstavitvi ob vstopu v šov. 

Kako daleč bo prišla v Masterchefu, bo jasno čez nekaj tednov, na poti do glavne nagrade pa ji bodo stali Matjaž Vengust iz Brezovice pri Kropi, Barbara Perić iz Ihana, Jure Pavlič iz Kamnika, Amadeja Lube iz Kopra, Rok Novak iz Ljubljane, Matej Muhvič iz Novega mesta, Martina Pušnik iz Spodnjega Razborja, Luka Pangos iz Ljubljane, Julija Bukvič iz Maribora, Andreja Špeh iz Loške doline, Domen Beribak iz Cerkelj na Gorenjskem, Lidija Subašić iz Ljubljane, Blanka Erniša iz Moravskih Toplic in Dana Ilić iz Ljubljane. 

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta