(FOTO) Umrla komaj 38-letna zvezdnica šova Sanjski moški, ki je ljubila slavne nogometaše: "Kakšna lučka si bila ..."

D.Ži
17.10.2023 10:26

Tabby Brown je veljala za dobro znanko prestižnih zabav in nogometnih VIP tribun, zdaj je umrla pri komaj 38 letih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Svojci še vedno niso razkrili, zakaj je Tammy tako nepričakovano umrla. 
Profimedia

Svetovno znana manekenka Tabby Brown je umrla v starosti komaj 38 let. Nekdanja zvezdnica Playboya je skozi leta veliko pozornosti pritegovala s svojim ljubezenskih življenjem, med drugim je hodila z nogometašema Raheemom Sterlingom in Mariom Balotellijem, pojavila pa se je tudi v oddaji Sanjski moški na Channel 5. Bila je model za Cosmopolitan in ELLE ter nastopala v oglasih za ugledne znamke, vključno s Canonom, Virgin Atlantic, AX in Lynx.

Tabby je življenje živela na polno in uživala v družbi slavnih in premožnih. 
Profimedia

Tabby, ki je magistrirala iz trženja, je zaslovela tudi v glasbeni industriji, ko se je pojavila v videih glasbenih zvezdnikov, kot so Snoop Dogg, B.O.B in Dizzee Rascal. Vzroka smrti še niso razkrili, žalostno novico pa je potrdil njen menedžer.

Njena zadnja objava na družbenih omrežjih prav nič ne nakazuje na predčasni konec njenega življenja. Na fotografiji vidimo Tabby, oblečeno v dizajnersko jakno in široko nasmejano. Svojim sledilcem je predstavila nakit, ki naj bi "deloval zaščitno". Na drugih fotografijah jo vidimo med vadbo v telovadnici, pa na počitnicah v Grčiji in Dubaju in med sproščanjem v domačem Londonu.

Prijatelji in oboževalci se zdaj od nje poslavljajo na spletu. "Kakšna lučka si bila, tvoja zunanjost se je ujemala s tvojo notranjostjo, tako lepo" in "Resnično sem šokiran in užaloščen, da te ni več. Počivaj v večnem miru, Tabby" sta le dva od številnih žalostnih komentarjev. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta