Umrla ena najlepših žensk na svetu, stara komaj 26 let: "Odšla je v miru, obkrožena z ljubeznijo svoje družine"

D.Ži
16.10.2023 13:26

Zdravljenje ni pomagalo, rak na maternici je vzel mlado lepotico, ki je nekoč blestela na svetovnem lepotnem izboru.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekdanja tekmovalka za mis sveta Sherika de Armas je umrla 13. oktobra 2023 v starosti 26 let po dveletni bitki z rakom na maternici. De Armas, ki je bila miss Urugvaja leta 2015, je prestala zdravljenje s kemoterapijo in obsevanjem, vendar se je bolezen preveč razširila.

Smrt priljubljene lepotice je mnoge v njeni domovini pa tudi drugod po svetu zelo pretresla.

De Armas je bila zelo občudovana mlada ženska, predvsem zaradi svoje izjemne lepote, inteligence in karizme.

Na svojem Instagram računu se je pokojničina družina zahvalila za vsa prejeta sporočila in prosila za zasebnost v tem težkem obdobju.

"Sherika je odšla v miru, obkrožena z ljubeznijo svoje družine in prijateljev," je zapisala njena družina. "Vedno bo v naših srcih," so dodali.

Tudi aktualna mis Urugvaja Carla Romero je nekaj besed namenila Sheriki. "Preveč razvita za ta svet. Ena najlepših žensk, kar sem jih srečala v življenju," je napisala. "Vedno se te bom spominjala, ne le po vsej podpori, ki si mi jo dajala, in po tem, kako zelo si si želela, da rastem, ampak tudi po tvoji naklonjenosti, veselju, prijateljih, ki sva jih delili in ki so še danes z mano," dodaja Lola de los Santos, mis Urugvaja 2021.

Sherika je sodelovala tudi na tekmovanju za mis sveta, vendar se ji ni uspelo uvrstiti med 30 najboljših v letu, v katerem je zmagala španska manekenka Mireia Lalaguna.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta